Beba Razvoj u 1. godini 13. ožujka 2019.

Mama upozorava nakon tragedije: Nikada ne ostavljaj bebu s bočicom bez nadzora

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S bebama nikad dosta opreza, pročitaj iskustvo 18-godišnje mame koja je dala svom četveromjesečnom sinu da sam pije iz bočice

Chloe Masters je izgubila svog četveromjesečnog sina Alexa 2015. godine. Mrtvozornik iz Velike Britanije potvrdio je da je beba umrla od gušenja mlijekom iz bočice jer je bila bez nadzora

Tihi ubojica: Dječje autosjedalice nisu za spavanje!

Masters je patila je od teških bolova u leđima, pa je preko noći ostavila Alexa njegovoj kumi, Claire Sawyer. Prema BBC-u, kada je mama ispitivala Sawyer o smrti svoje bebe, kuma je rekla da je zaspala nakon što mu je dala bocu mlijeka na sofi. No na saslušanju, Sawyer je rekla da je Alexa ostavila u autosjedalici dok je pio mlijeko iz boce i pokriila ga je dekicom. Kada se probudila nakon 30 minuta, otkrila je da se beba nagnula preko sjedala, da ne diše, i ima dekicu preko lica.

Možda te zanima... Majčino upozorenje roditeljima: 'Moja beba ugušila se dekicom' Beba

Alex je umro nakon što je odveden u bolnicu okruga Lincoln u Engleskoj. Obdukcijski pregled pokazao je da je Alexu mlijeko dospjelo u pluća.

"Bio je moj svijet. Uvijek je bio sretan i nasmijan. Pretvorio me u sasvim drugu osobu", rekla je mama. "Nikad, nikada, nikada, ne ostavljajte bočicu bez kontrole pod bilo kakvim okolnostima. Ljudi mogu izgubiti koncentraciju."

Majčino upozorenje nakon što je beba pala s bračnog kreveta

Do gušenja može doći kada beba zaspi prije nego što popije bočicu. To je zato što umjesto da proguta, beba može udahnuti tekućinu, što znači da se spušta u pogrešnu cijev.

Američka akademija za pedijatriju kaže da roditelji nikada ne bi trebali davati bocu i ostaviti dijete da hrani samo: "Ne samo da ćeš propustiti priliku da se povežeš s njom dok se hrani, nego postoji i opasnost da će se ona ugušiti ili će boca iskočiti. Podupiranje bočice također povećava rizik od upale uha. Ne preporučujemo uređaje za držanje bočice u ustima djeteta - mogli bi biti opasni".

beba žvače Možda te zanima... 9 opasnih stvari u kući kojima se beba može ugušiti Beba

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dercy0

    Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na e-poštu Dr. popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju i onda sam tražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći s mojim slučajem i da sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr ..nosakhare pravi čarolija. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com možete ga i dodati na Whats-app: +2349083639501 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu. Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? Rješenje financijskih problema? Slaba erekcija i brza ejakulacija? rješenje bolesti i bolesti tijela Sve vrste rješavanja problema astrologijom? Rješenje problema razvoda?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.