Beba 20. travnja 2023.

Muškarac pobjesnio u avionu ljutit jer je beba plakala, a TikTok snimka obišla svijet

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naravno da dječji plač može biti vrlo naporno slušati. Naravno da svatko zaslužuje svoj mir, posebno ako se ne radi o njegovom djetetu. No, postoje situacije kad se mi kao odrasle osobe moramo prilagoditi.

Dječji plač, onaj bebin, može biti stvarno, ali stvarno teško slušati. Može nas doslovno izludjeti! Da, čak i mamu djeteta. I, da, nitko ne želi slušati bebin plač duže od nekoliko minuta – da, čak niti mama. No, nekad jednostavno moramo biti odrasle osobe i prihvatiti situaciju u kojoj se nađemo i ne poludjeti zbog bebe koja plače.

Beba u avionu nije mnogima omiljeni suputnik, to je činjenica, ali znači li to da bi roditelji male djece trebali zatvoriti se u kuću i ne putovati nikamo javnim prijevozom? Ne, naravno. Dugotrajan dječji plač može biti strašno naporan, može biti jako frustrirajući (zamisli kako je mami?!), ali mi kao odrasle osobe moramo znati da beba ne može kontrolirati svoje emocije i postupke. Barem bismo trebali znati.

No, nisu svi dosegnuli taj nivo razvoja. Jedan je muškarac postao viralni hit u negativnom smislu nakon što je jednostavno poludio u avionu jer je – beba plakala. Osim što je na kraju upravo on izludio sve putnike, izvrijeđao je osoblje psovkama. U jednom trenutku mu netko od osoblja kaže: "Vi vičete," na što muškarac izrazito glasno vikne "Viče i beba!!" "Dobro, ali vi ste muškarac. Vi ste muškarac," govori mu zaposlenik zrakoplovne tvrtke, dok muškarac koji snima grca od smijeha. 

@mjgrabowski

 

♬ original sound - bad_ideas_galore

„Mi smo u ovoj j****oj limenci s bebom, u prokletoj komori koja odzvanja, a vi mi želite govoriti da budem OK?!“ vrišti muškarac, dok ga osoblje pokušava smiriti. Zbog ovog je putnika, ne zbog bebe, let na kraju morao biti preusmjeren, pa je avion sletio. No, kad je avion sletio, muškarac nije htio izići iz aviona. Zbog toga su svi putnici aviona morali izići iz aviona.

Ostali su putnici, vidi se na snimci, bili ujedno i ljutiti zbog ponašanja muškarca, ali ih je to pomalo i zabavljalo, baš kao i muškarca koji je snimao. Njegov je video na TikToku postao pravi hit, a o muškarcu su izvijestile i neke TV postaje. Partnerica muškarca koji je vikao također nije bila oduševljena cijelom pričom, a cijelo ga je vrijeme pokušavala umiriti. No, nije joj uspjelo. 

Zrakoplovna kompanija čiji je let bio pohvalila je javno svoje osoblje koje je pokazalo izuzetnu profesionalnost i strpljivost tijekom ovog incidenta, zbog neprihvatljivog ponašanja jednog od putnika. Zasad se ne zna hoće li muškarac biti kažnjen zbog ovog. Kad je napokon izašao iz aviona, nakon svih ostalih putnika, navodno je policiji rekao da on ima svoja prava i da je beba bila s dvije odrasle osobe koje su se trebale smiriti. No, da, to je baš tako. 

Neki od komentatora istaknuli su da bebe u avionu često plaču jer ih bole uši zbog tlaka. Naš je komentar na ovo potpuno nepotreban i možemo bez razmišljanja utvrditi da se po ovom pitanju gotovo svi slažemo. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.