Beba Mama poslije poroda 12. veljače 2020.

'Previše je šokantna': Ovu su reklamu odbili prikazati na dodjeli Oscara

Foto: Print screen
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Reklamu koja prikazuje mamu nakon poroda ABC je odbio emitirati za vrijeme Oscara jer su zaključili kako je previše šokantna

Reklama za Frida mom u trajanju od 60 sekundi pokazuje mamu koja se budi usred noći i odlazi u kupaonicu i pritom koristi različite proizvode dok na sebi ima mrežaste gaćice. Reklama završava rečenicom "Postporođajni oporavak ne mora biti tako težak", nakon čega slijede proizvodi koje tvrtka prodaje.

24 h nakon poroda Možda te zanima... Pelene za odrasle i dojenje: ovako žensko tijelo izgleda 24 sata nakon poroda Beba

Frida mom objavila je svoj oglas na YouTubeu i predstavila ga rekavši: "Oglas koji ćete gledati odbio je ABC i Oscar od emitiranja tijekom ovogodišnje dodjele nagrada. Nije "nasilne, političke ili seksualne prirode. Naš oglas nije vjerski ili nepristojan i ne prikazuje puške ili municiju. Ženska higijena i pomoć protiv hemoroida također su zabranjeni", stoji u videu. 

"To je samo nova mama, koja je prvi put sama doma s djetetom i njenim novim tijelom. Ipak je odbijena. I pitamo se zašto se nove mame osjećaju nespremne", stoji u videu. 

Tvrtka je reklamu željela prikazati tijekom dodjele Oscara 2020., ali prema Health.com-u odbijena je zbog previše grafike s djelomičnom golotinjom i demonstracijom proizvoda.

ginekolog, pregled, liječnik Možda te zanima... Mama nakon poroda - sve što trebaš znati o babinju Beba
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.