Beba Mama poslije poroda 30. travnja 2019.

Beba mora jesti: Pjevačica dojila na svom vjenčanju

Foto: Instagram/michellebranch
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Michelle Branch objavila je prekrasne fotografije sa svog vjenčanja, a posebno nas je raznježila fotka opuštene mladenke kako hrani svoje dijete

Vjenčanje je zasigurno jedan od najljepših i najvažnijih dana u životu mladenaca, ali i njihovoj djeci, ako ih par ima. Michelle Branch objavila je prekrasne fotografije sa svog vjenčanja s glazbenikom Patrickom Carneyem. Pjevačica ima dvoje djece, 13-godišnju Owen, koju je dobila u vezi sa svojim bivšim basistem Teddyjem Landau i 7-mjesečnog Rhysa kojeg je dobila sa svojim sadašnjim suprugom.

dojenje na vjencanju Možda te zanima... Mlada mama objasnila zašto je dojila na vlastitom vjenčanju Beba

Maleni Rhys bio je dio predivne ceremonije, a kao svaka beba, ogladnio je pa ga je mama podojila. Tako je nastala ova prekrasna fotografija opuštene mame u vjenčanici koja hrani svoje dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A baby has to eat when a baby has to eat ✨ Dress is @temperleylondon 📸 @katchsilva

A post shared by Michelle Branch (@michellebranch) on

"Beba mora jesti dok beba mora jesti", napisala je 35-godišnja Michelle uz fotografiju i time poslala poruku o dojenju u javnosti.

Da je dojenje prirodan čin te da ga ne treba "gurati" u sporedne prostorije ili čak u sanitarne čvorove, posebno ističu u Udruzi Roda - Roditelji u akciji. Budući da je jedna od njihovih primarnih djelatnosti podrška dojenju kao jedinom prirodnom načinu prehrane bebe, Rode su do sada više puta organizirale masovno dojenje u više hrvatskih gradova, a uz pomoć fotografa Šime Strikomana organizirale su i Milenijske fotografije dojenja. 

Možda te zanima... 4 razloga zašto mame nikad ne bi smjele dojiti u javnosti Beba

"Dojenje nema veze sa seksualnošću niti egzibicionizmom; majke ne doje djecu u javnosti kako bi se pokazivale, već kako bi, naprosto, nahranile svoje dijete. Kako djeca koja ne doje nužno ne odlaze daleko od tuđih očiju kako bi pojela sadržaje svojih bočica ili drugih posudica, ne vidimo razlog da i dojena djeca svoje obroke ne pojedu tamo gdje su se zatekla, neovisno o tome gdje to jest", rekla je Ivana Zanze iz Udruge Roda. Također, važno je naglasiti da ustručavanje od dojenja u javnosti i slična ograničenja mogu općenito ometati dojenje, a zanimljiv podatak je da majke koje se ne ustručavaju dojiti u javnosti ukupno imaju duži dojeći staž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Branch (@michellebranch) on

Možda te zanima... Mama koja doji i pije vino izazvala lavinu komentara Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.