Beba Igre za bebe 17. rujna 2018.

Otkrijte zašto i mame vole Helen Doron engleski!

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Na tečajevima za najmlađe uče, ali i uživaju i mame! Od kvalitetnog zajedničkog vremena i zbližavanja sa svojim bebama, do razmjene iskustava i novih prijateljstava

Učenje engleskog dobilo je novo značenje otkako postoji metoda Helen Doron English – ona ne samo da se temelji na igri i interaktivnom pristupu, već omogućuje učenje i najmlađima, čak i bebama od nekoliko mjeseci.

Djeca u ranoj dobi jednostavno i prirodno usvajaju engleski jezik, bez obzira na to što još nisu ni progovorila. Intelektualne sposobnosti osobe nisu određene samo genetičkim ustrojem, već i veoma ranom stimulacijom koja potiče stvaranje neuronskih sklopova. Izlaganje djeteta stranom jeziku u što ranijoj dobi najbolji je način za stvaranje veza među neuronima te povećanje djetetove sposobnosti za intelektualni razvoj. U usporedbi s jednojezičnom, dvojezična djeca postižu znatno bolje rezultate.

 | Author: promo Foto: promo

Kvalitetno vrijeme s najmlađima

Učenje engleskog jezika u centrima Helen Doron obuhvaća niz aktivnosti, što su prepoznale brojne majke. Posebno su zadovoljne majke beba, za koje nema mnogo organiziranih društvenih aktivnosti kakve postoje za starije predškolce ili osnovnoškolce. Poznato je da je prvih nekoliko mjeseci majčinstva prilično iscrpljujuće razdoblje, u kojem se mame u hodu snalaze u moru zadataka, neprospavanih noći, svakodnevnih izazova i često pomiješanih emocija. U svemu tome ponekad teško uspostavljaju odnos sa svojom bebom, pa ne iznenađuje podatak kako čak 10 do 20 posto majki pati od tzv. baby bluesa. Kvalitetno povezivanje i otkrivanje novih načina interakcije s bebom - ali i drugim mamama koje proživljavaju to isto - prilika je koju valja iskoristiti. 

'Djeca koja počinju učiti strani jezik u najranijoj dobi, bit će bolja u više stvari'

U Helen Doron programima za najmlađe aktivno sudjeluju i roditelji, te se tako povezuju s bebama kroz igru, zabavu i učenje. Budući da se prema metodi Helen Doron ne razvija samo jezik, već se potiče cjelokupni dječji razvoj, u nastavu je uključen tzv. baby sign. Baby sign nije klasični znakovni jezik, nego pomoć u komunikaciji između roditelja i djeteta koja dokazano pozitivno utječe na kasniji razvoj komunikacijskih vještina

 | Author: promo Foto: promo

Nova prijateljstva i za roditelje

Komunikacija s drugim roditeljima prednost je koju prepoznaju i mame čija djeca sudjeluju u programima Helen Doron. Nova poznanstva, razmjena iskustava, praktičnih savjeta i preporuka vezanih uz majčinstvo - na različite dječje i ne samo dječje teme - koriste svima. Dobar dojam na roditelje uvijek iznova ostavlja individualan pristup djetetu i iskustvo teachera koje dolazi do izražaja u raznolikim aktivnostima u sklopu programa.

Želite li obogatiti život svog djeteta, iskušati nešto novo, uvjeriti se kako je lako naučiti engleski jezik i pritom se zabaviti? Dođite na besplatan ogledni sat – prijavite se na www.helendoron.hrSee you!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.