Beba Igre za bebe 08. veljače 2019.

Kineski horoskop: Kakva će biti beba rođena u godini Svinje?

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trudna si? Čekaš bebu ove godine? Čestitamo ti na maloj Svinjici koja je na putu! Jer prema kineskom horoskopu ove godine rodit će se djeca rođena u tom znaku

Što znači biti rođen u godini Svinje? Provjeri kako kineski znak horoskopa može utjecati na osobnost tvoje buduće bebe.

2019. je godina Svinje! Kineska Nova godina, koja je počela 5. veljače, označava početak godine Svinje i kraj godine Psa. Kineski zodijak se kreće u dvanaestogodišnjem ciklusu, tako da su bebe rođene 2019., 2007., 1995., 1983. i tako dalje rođene u znaku Svinje. A prema kineskoj astrologiji, to će imati veliki utjecaj na njezin život i osobu u koju će izrasti.

Možda te zanima... Koji ste tip mame prema kineskom horoskopu? Roditelji

Svinje su sretne, prijateljske i miroljubive! Rođeni u godini svinje imaju znak zodijaka koji predstavlja sreću i bogatstvo. Svinje su također tvrdoglave, prijateljski raspoložene, miroljubive, vole istinu i velikodušne su. Ali također mogu biti i popustljive. 

Svinje obožavaju društvo. Oni žele imati što je više moguće prijatelja. Po prirodi su veoma brižne, lojalne i brinu o drugima, ali i traže uzajamno korisne odnose. Uvijek su spremne pomoći prijatelju u nevolji. Imaju veliki smisao za humor.

Ponekad ih smatraju lijenima. I svinje također mogu biti naivne i pretjerano ovisne o drugim ljudima. Ali njihove dobre osobine nadmašuju potencijalno loše, jer se kaže da su svinje pouzdane. Neće otkriti niti jednu tajnu koju joj povjeriš. One su iskrene i odane.

Možda te zanima... 5 razloga zašto je dobro imati 'zimsku bebu' Beba

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Djeca rođena u godini Svinje su sretna, hrabra, radosna, lijepa, nezahtjevna, strpljiva, otporna, veoma vješta u organizaciji i imaju tu sposobnost da se s lakoćom nekome "uvuku pod kožu“.

Mogu živjeti u miru i harmoniji s intuitivnim Zecom i lijepom Kozom. Ali vrlo lako mogu biti nasamareni jeftinim trikovima nekog Majmuna koji će olako iskoristiti prednosti Svinjine dobrote.

Djeca rođena u godini Svinje trebaju zaštitu svojih roditelja. I to upravo zbog toga što imaju dobru dušu i pomalo su naivni, vjeruju, svima i lako mogu biti prevareni od strane druge djece. Uvijek su spremni pomoći drugome, jer oni jednostavno ne znaju reći NE. Njima je potrebno vodstvo kako bi izoštrili svoje vještine i postavili granice upravo tamo gdje su potrebne.

Djeca rođena u ovom znaku su obično vrlo dobrog zdravlja. Uglavnom su veoma aktivni, vole sportove, kretanje, zainteresirani za putovanja i uživaju u ekstremnim sportovima.

Možda te zanima... Kakva je vaša beba prema horoskopskom znaku? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.