Beba Dojenje 31. listopada 2016.

Mama velikog srca: Nakon gubitka djeteta pomogla drugima

Wendy Cruz-Chan
Foto: Facebook/Wendy Cruz-Chan
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Wendy Cruz-Chan rodila je mrtvorođenče, a onda je svoj gubitak pretvorila u davanje drugima

Wendy Cruz-Chan bila je trudna 19 tjedana kada je dobila rijetku infekciju chorioamnionitis zbog koje je njezino dijete bilo mrtvorođenče. Odlučila je držati pepeo svog sina u urni, ali i napraviti nešto pozitivno zbog svog gubitka.

Majke se udružile i jedna drugoj daju svoje mlijeko za bebe

"Željela sam nešto tragično pretvoriti u nešto pozitivno", rekla je Wendy za Inside Edition

Kad su joj grudi nabrekle i razvili se mliječni kanalići donijela je odluku kako će se izdajati i donirati svoje mlijeko drugoj djeci. Wendy, također i doula, potražila je žene kojima je potrebno mlijeko putem društvenih mreža i ponudila svoju pomoć.

"Iako nisam mogla dojiti svog sina, željela sam nešto napraviti u njegovo ime. To je bilo sve što sam mogla napraviti za njega. Kroz doniranje otkrila sam svoju svrhu. Pomoglo mi je da ne budem u tako dubokoj depresiji", dodala je Wendy.

Dječjoj bolnici mama donirala više od 50 litara svog mlijeka

Wendy je donirala 36 litara mlijeka i sve u spomen na bebu anđela Killiana. "Majčina ljubav nema granice", napisala je na Facebooku. 

Savjeti za izdajanje i pohranjivanje majčinog mlijeka

"Izdajanje svaka tri, četiri sata uključujući i noći bilo je jako naporno. Ali vrijedilo je. Gledajući te bebe kako rastu od mog mlijeka, stvarno mi je pomoglo u mom procesu iscjeljenja. Znam da će mi nedostajati izdajanje. Htjela sam pokazati da i nakon tragičnog porođaja, možete napraviti nešto pozitivno i inspirirati ljude oko sebe. Kroz svoju tugu razvila sam se i naučila sam kako se izvući iz tame", napisala je hrabra Wendy

Donating 318.50 ounces of my breastmilk to 2 babies today! From the beginning until today, I have officially pumped and...

Posted by Wendy Cruz-Chan on 6. rujna 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.