Roditelji Tatina zona 23. prosinca 2015.

Tata traži donacije majčinog mlijeka za svoju bebu

Alex Green
Foto: Alex Green/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je njegov sin Brody sa samo tri mjeseca izgubio mamu, tata Alex Green počeo je tražiti donacije majčinog mlijeka jer je znao da je njegova žena htjela dojiti svoje dijete do godinu dana

Nakon iznenadne smrti svoje žene Catherine Twete, tata Alex Green putem Facebooka počeo je tražiti pomoć za tromjesečnog sina, a posebno donacije majčinog mlijeka

"Samohrani sam otac osmomjesečnog Brodyja. Njegova mama poginula je u prometnoj nesreći prije četiri mjeseca. Željela ga je dojiti dok ne navrši godinu dana, zato posljednjih četiri mjeseca tražim donacije majčinog mlijeka. A to radim i sad", napisao je u jednoj grupi na Facebooku koja okuplja mame, nakon što mu je ponestalo donacija iz njegovog grada i okolice. Green je i sam otvorio grupu Breast Milk for Brody, a tamo je objasnio svoje razloge.

"Znao sam da ga je njegova mama htjela dojiti do godinu dana i bio sam odlučan da napravim sve što god treba da mu to omogućim. Ja nisam heroj u ovoj situaciji. Mislim da bi trebalo dati priznanje osobama koje doniraju svoje vrijeme i majčino mlijeko. Ja sam samo prosječan, običan čovjek koji se trudi brinuti o svom sinu", rekao je.

Inače, mama preminule Catherine, tj. Brodyjeva baka na Twitteru je otvorila grupu za pomoć ovoj obitelji.

Nakon gubitka bebe, mama donirala 350 litara majčinog mlijeka

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.