Beba Dohrana 10. studenoga 2016.

Kako hranjenje mliječnim pripravkom utječe na bebinu probavu?

beba, trbuščić, masaža
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bebimilova stručna suradnica, nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, u videu otklanja vaše brige i nedoumice vezane uz probavu djeteta hranjenog mliječnim pripravkom

 

Zašto je dojenje važno, što ako mama ne može dojiti, kako pripremiti mliječni pripravak za vaše dijete, kako pohraniti hranu za bebe, koja količina mlijeka i koliko obroka je potrebno bebi tijekom dana, kojim priborom hraniti dijete mliječnim pripravkom, koji položaj je najbolji za hranjenje bočicom, što znače brojevi u nazivima mliječnih pripravaka, sve o probavi djeteta hranjenog mliječnim pripravkom te kako tata može pomoći kod hranjenja.

U želji da od prvog dana budete što mirniji i bezbrižniji, Bebimil je u formi videa za vas pripremio odgovore na najčešća pitanja vezana uz prehranu djeteta. Savjeti stručnih suradnika otklonit će većinu vaših briga i nedoumica, a na jednom mjestu možete pronaći odgovore na pitanja.

Odgovore na sva pitanja potražite u Bebimil video savjetovalištu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.