Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 20. listopada 2018.

Sport Educa: Prijavite djecu na besplatne uvodne satove

Foto: Facebook/Sport Educa
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sport Educa je osnovana s ciljem razvoja sportskih aktivnosti među djecom i mladima, a nudi programe za djecu od 18 mjeseci do 14 godina

Polazeći od činjenice da su djeca naša budućnost i da svako dijete ima pravo na razvoj usklađen s njegovim individualnim mogućnostima i sposobnostima nastali su programi za djecu i mlade u Sport Educi. Svojom raznovrsnošću oblika, sadržaja i organizacije stimuliraju motoričku i mentalnu sposobnost djeteta od najranijih dana.

Stručni tim uključuje diplomirane kineziologe, sportske trenere i plesne pedagoge koji su educirani za rad s djecom, a na već prepoznatljiv način učenja i vježbanja kroz igru, od jednostavnih prema složenim zadacima, djeca lako prihvaćaju. 

Zdrave navike stvaraju se u djetinjstvu, a stručan i sistematičan pristup prema sportu stvorit će kvalitetne temelje za čitav život. Sport Educa provodi svoje sportske programe za djecu od 18 mjeseci do 14 godina. Najmlađima je namijenjen Babygym (od 1,5 do 3,5 godine). Djeca od 4. do 14. godine mogu birati između nekoliko programa: sportska akademija, ritmika i ples i Jazz Dancea

Uz ove programe nude i školu jahanja, plivanje, školu biciklizma i rolanja, ali i tenis i skijanje.

Programi se održavaju na nekoliko lokacija u Zagrebu, a od ove školske godine Sport Educa dodaje novu lokaciju; uz Kaptol, Savicu, Dom sportova i Voltino, sada je tu i Trešnjevački plac. Svoje klince možete prijaviti na besplatne uvodne satove kako bi na vrijeme osigurali mjesto. Do 30. rujna traju Dani otvorenih vrata, svakog dana tijekom rujna u centrima vaši klinci mogu doći na besplatan sat.

Više o programima možete pronaći na web stranici Sport Educa ili na Facebook stranici

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.