Vrtić Zdravlje u vrtićkoj dobi 20. travnja 2017.

Edukacija za roditelje o atopijskom dermatitisu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U Lipikar školi atopije roditelji imaju priliku steći bolje razumijevanje atopijskog dermatitisa, te naučiti na koje načine mogu olakšati svakodnevicu svojoj djeci

La Roche-Posay i ove godine organizira Lipikar školu atopije koja će se održati na Velom Lošinju od 29. svibnja do 3. lipnja.

U šest dana će se kroz stručna predavanja i radionice educirati roditelji desetero mališana koji pate od atopijskog dermatitisa, a djeci će biti omogućen boravak u klimatskom ozračju u samom lječilištu. Sve pristigle prijave, koje traju do 30. travnja, razmotriti će stručan žiri i odabrati sretne sudionike. Više informacija o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave potražite na La Roche-Posay web stranici!

 | Author: Promo Foto: Promo

Poboljšanje kvalitete života

Više od 30 godina La Roche-Posay surađuje s dermatolozima diljem svijeta kako bi stvorio proizvode za njegu osjetljive kože koji zadovoljavaju njezine potrebe i zahtjeve. Podržavajući edukacije, kao što su škole atopije, koje se sviđaju i djeci i odraslima, tvrtka pridonosi boljem razumijevanju atopijskog dermatitisa i dostupnih tretmana. 

 | Author: Promo Foto: Promo

U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju. Upravo zbog toga  La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj i ove godine organizira Lipikar školu atopije.

 | Author: Promo Foto: Promo

Kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice podijelit će se savjeti za olakšanje svakodnevice djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovih roditelja. La Roche-Posay omogućit će smještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.