Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 24. ožujka 2020.

Zubić vila nije u karanteni: Presladak odgovor jednog predsjednika

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Argentinski predsjednik Alberto Fernandez naredio je početkom tjedna da svi osim nužnih radnika ostanu u svojim domovima. Popis izuzetaka morao je dopuniti nakon što je primio jedno posebno pismo

Argentina je proglasila nacionalnu karantenu kako bi suzbila širenje korona virusa, ali jedno je čarobno biće iz toga izuzeto. 

Argentinski predsjednik Alberto Fernandez naredio je početkom tjedna da svi osim nužnih radnika ostanu u svojim domovima. Popis izuzetaka morao je dopuniti nakon što je primio pismo majke sedmogodišnjeg dječaka koji je baš izgubio svoj prvi zub. 

pranje zubi Možda te zanima... Nemojte zanemarivati njegu mliječnih zubi Vrtić

"Dragi predsjedniče, moram vas pitati je Zubić vila među onima koji ne moraju biti u karanteni? Joaquin je upravo izgubio svoj prvi zub i ne bismo željeli da je uhiti policija na putu k nama", napisala je dječakova mama.

Fernandez je reagirao nakon samo sat vremena i uvrstio Zubić vilu na listu izuzetaka. 

"Zubić vila smije ostavljati nagrade za ispale zube jer nije u karanteni. Mi svi drugi jesmo. Neka Joaquin ostavi zub pod jastukom i uživa u svojoj nagradi", odgovorio je predsjednik. 

dijete, zubi, zubar Možda te zanima... Treba li dijete voditi zubaru kad počnu ispadati mliječni zubi? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.