Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 16. travnja 2018.

Waldorfski učitelj i pedagog Godi Keller gostuje u Zagrebu

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ugledni Waldorfski učitelj i pedagog Godi Keller gostovat će u Zagrebu 17. i 18. travnja

Norveški pedagog Godi Keller održat će predavanje 17. travnja u 16.00 sati studentima na Učiteljskom fakultetu na temu Odgoj između sigurnosti i slobode. Ulaz je slobodan.

Također, vrsni stručnjak održat će seminar 18. travnja 2018. u Waldorfskoj školi u Zagrebu, u još jednoj Školi za roditelje na koju su pozvani roditelji, ali i oni koji će to tek postati, kao i djedovi, bake, učitelji i odgajatelji. Ovog puta tema je odgoj vrlina, odnosno kako možemo jedni drugima pomoći da postanemo bolji ljudi. Odgoj djeteta uvijek je i samoodgoj. A pedagogija je socijalna umjetnost prije svega.

Možda te zanima... Danski odgoj djece: Zašto je toliko popularan u svijetu? Vrtić

Godi Keller, neovisni međunarodni predavač, učitelj i pisac koji iza sebe ima bogat pedagoški put: više od osamnaest godina je djecu i mlade poučavao u waldorfskim školama, više od desetljeća obrazovao je studente u Rudolf Steiner University Collegeu u Oslu i drugdje u Europi, više od osam godina sudjeluje u obrazovanju za waldorfske učitelje i odgajatelje u Ljubljani i Zagrebu.

Njegov iznimni sluh za pitanja mladih usmjerio ga je na područje savjetovanja onih koji su napustili redovito školovanje i traže svoje mjesto u društvu. Surađuje i s poduzećima i radijskom kućom NRK P2, na čijim se valovima redovito odvija njegova radijska emisija. Njegov bogat životni put i iznimne sposobnosti pripovijedanja oblikovale su ga u prepoznatljivog i cijenjenog predavača koji gostuje diljem Europe i odnedavno Indije – kud god ga put odvede nadasve je dobro dočekan.

Sve informacije vezane za seminar u Waldorfskoj školi možete dobiti putem e-maila: iwp.cro@gmail.com

Možda te zanima... Jesper Juul: 'Djeci ne treba samo postavljati zahtjeve ili odgovarati na njihove' Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.