Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 05. listopada 2017.

Kolutanje očiju i ruka na boku: Živite li s trinejdžerom?

Foto: Facebook/Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako imate posla s drskom trogodišnjakinjom kojoj je dosta vaših pravila ili entuzijazma, ukratko, imate posla s trinejdžerom - trogodišnjacima koji se ponašaju poput 13-godišnjaka i vrlo lako se možete poistovjetiti s ove tri djevojčice koje također žive život po svome

Djevojčice mlađe od pet godina ponekad se ponašaju kao da su upravo na vrhuncu puberteta, a nerijetko nas zapanjuju svojim mudrostima. Reći će vam bez problema da imate brkove iznad usana i svima će dati do znanja koristite li trenutno javni zahod i što točno radite na njemu. A, ako isprobavate nešto u kabini za presvlačenje - neće vas poštedjeti iskrenih (pomalo i oštrih) modnih savjeta.

djevojčica temper tantrum bijes Možda te zanima... 1000 neću i niti jedan jedini hoću Roditelji

Njihov nevin, a opet toliko jedinstven i naglašen stav mogao bi vam opaliti pljusku poput pravog šefa, ali ono najslađe u cijeloj njihovoj drskosti je zapravo podsjetnik da je 'biti svoj' toliko prirodno kod malene djece.

I zaista, možemo nešto i naučiti iz tog ponašanja. Samo dodajte još malo više diplomacije u svoje ponašanje i spremni ste za svog malenog trinejdžera

temper tantrum plač Možda te zanima... Najluđe stvari zbog kojih djeca 'polude' Vrtić
 

Primjer broj 1: Ne govori mi da ne kolutam očima!

Snjeguljica? Ne bi išlo! Zadrži svoj entuzijazam za sebe i pusti me da jedem u miru. 11/10 na 'drskometru!

Primjer broj 2: Ne govori mi da ne diram ništa!

(For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)

Posted by Capri Quiles on 19. svibnja 2017

"Okrenula sam se na sekundu...NA SEKUNDU", govori mama kroz smijeh/plač u videu. Djevojčica nema pojma o čemu mama govori...ili se samo pravi da nema pojma o čemu mama govori. 

Primjer broj 3: Ne razgovaraj sa mnom!

I think we've all been there Mila...🤷🏻‍♀️💺✈️ #funnyvideo

Posted by Kcstauffer on 19. svibnja 2017

Ova dvogodišnjakinja već je na razini trinejdžerice jer joj je dosta odraslih koji si dopuštaju tako slobodno razgovarati s njom...bez pitanja! Ljubazno čavrljanje i očajnička žudnja za prijateljstvom očito je se nimalo ne tiču.

djeca Možda te zanima... Nevjerojatne sličnosti između tinejdžera i dvogodišnjaka Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.