Sve odlike dobre pizze nalaze se u ovom divnom složencu. Sir koji se rasteže, kobasica, suha salama i malo luka, odličan su spoj na svakoj pizzi. Umjesto pripreme tijesta za pizzu, kombinirajte ih s tjesteninom pa sve zapecite. Savršen obrok za sve ljubitelje pizze.
Sastojci:
- 500 grama tjestenine
- 2 para kobasica
- 1 luk
- češnjak u prahu
- origano
- suha salama
- mozzarella ili neki drugi sir
- parmezan
- umak od rajčice
Priprema:
1. Tjesteninu skuhajte al dente.
2. Skuhajte kobasicu.
3. U posudu složite sloj tjestenine, prelijte umakom u koji ste umiješali origano, pospite mozzarellom i parmezanom, pa dodajte kobasicu i luk.
4. Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez sastojaka, a po vrhu pospite suhom salamom.
5. Pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.