Vrtić Oni su najbolji! 07. studenoga 2021.

Naša odgojiteljica Maja smislila je terapeutsku priču o našoj vrtićkoj skupini

Foto: Privatna arhiva

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Portal missMAMA i Lidl pokrenuli su kampanju ''Oni su najbolji'' kojoj je cilj odati priznati odgojiteljima i odgojiteljicama koje svakodnevno rade lavovski posao. Odabrano je 9 finalistica koje se natječu za titulu najbolje ''tete'', a koja će ponijeti tu titulu ovisi isključivo o vama. Pomognite nam odabrati najbolju tetu u tri kategorije i glasajte za svoju favoritkinju!

Tijekom života, susrećemo mnoge ljude koji na nas ostavljaju jedan poseban, neizbrisiv trag. Osim naših najbližih, naše obitelji i prijatelja, velik dio našeg života čine i odgojitelji! Kako bismo zahvalili našim odgojiteljima u vrtiću na svemu što rade za našu djecu i dali im zasluženo priznanje, portal missMAMA je u suradnji s Lidlom pokrenuo kampanju pod nazivom ''Oni su najbolji'' te pozvao čitatelje da predlože svoje naj odgojitelje iz vrtića i kažu nam zašto je baš on/ona najbolji/najbolja! 

Svojeg naj odgojitelja/odgojiteljicu mogli ste prijaviti u tri kategorije: 1. Naj za igranje, 2. Naj za pričanje i 3. Naj za sve što treba. U moru prijava koje su stizale na našu redakciju jedva smo nekako uspjeli suziti izbor na 9 finalistica koje će se dalje natjecati za titulu najbolje tete, iako moramo naglasiti da su sve, od prve do zadnje, zaslužile to veliko priznanje.

Priče roditelja koji su se tetama, zahvalni na svemu što rade za njihove mališane, odlučili odužiti s nekoliko toplih riječi zaista su nas ganule. I zato, prije nego što odaberemo pobjednicu, želimo s vama podijeliti te iste priče o, možemo slobodno reći - superjunakinjama u očima djece, ali i roditelja.

Pročitajte priču o finalistici u kategoriji Naj za pričanje i pomozite nam da odaberemo najbolju od najboljih!

Maja Kunić Trupčević
Dječji vrtić Ciciban, Velika Gorica

Priča kojom je nominirana: 

Naša odgojiteljica Maja najbolja je u pričanju priča jer je smislila terapeutsku priču (potres) o našoj vrtićkoj skupini i sad naše Zečiće predstavlja svuda po Hrvatskoj gdje ju pozovu. Čak je i predstavu osmislila i u pravom kazalištu djeci prezentirala.

Maja nas je prvi put oduševila kad smo prvi dan došli u vrtić (jaslice), a ona nas je dočekala s najvećim osmijehom na svijetu. Odmah je bilo lakše, bar nama roditeljima :)

Marina nas je prvi put oduševila na prvom roditeljskom kad je s oduševljenjem pričala što će sve raditi s tad još malim bebama koje smo im doveli u jaslice. I vrlo brzo smo vidjeli rezultate kad su nam doma sami pokazivali kako se obuvaju, kako lijepo znaju sami jesti... Biba nas je prvi put oduševila također na roditeljskom kad je pustila filmić koji je montirala sa snimkama na kojima naši mali jasličari padaju, spavaju, igraju se, smiju se, plešu, jedu... Uglavnom pokazala nam je kako im je divno u vrtiću i bez nas i naše brige o tome hoće li im biti lijepo u trenu su nestale.

Moje dijete voli sve tri svoje 'tete' i svaki dan mu je druga najdraža, ovisno o njegovom raspoloženju. Maja je uvijek za akciju i priča najzanimljivije priče pa je ona najdraža kad je on pun energije. Marina smišlja razne edukativne igre i kad je tmuran dan i ne mogu van, najdraža je upravo ona jer tad soba postaje poligon za igru. Biba je pak najdraža kad se nije naspavao i kad se teško odvojiti od roditelja ujutro, a ona ga dočeka najtoplijim zagrljajem i puno je lakše ući u sobu.

Mislim da je iz gornjih odgovora jasno da su naše odgojiteljice svaka na svoj način posebne, a zajedno čine jednu prekrasnu cjelinu koja se međusobno nadopunjuje i neprocjenjiva je u pomoći u odgoju naše djece jer ipak one provode veliki dio dana s našom djecom. Maja je posebna zbog svoje zarazne energije kojom zrači čim ju vidite. Marina je posebna zbog načina kako djecu uspije naučiti nekim stvarima koje su nama roditeljima bile izazovne, a s njom djeca odrade kao da je nešto najjednostavnije na svijetu (moje dijete je ostavilo dudu kao da mu nikad nije bila potrebna, a prije vrtića nismo mogli ni jednu fotku "okinuti" bez dude). Biba je posebna zbog svoje smirenosti i blagosti kojom savršeno nadopunjuje Maju i Marinu, a svim roditeljima svojim savjetima olakšava borbe i razumijevanje tantruma i dječjih "mušica".

Nadam se da ćete iz ovih odgovora vidjeti koliko je svaka od njih posebna, ali da su kao cjelina još posebnije, za nas su one stvarno najbolje na svijetu.

Za tetu Maju glasujte klikom na Like!

Lidlova robna marka Lupilu nudi bogat i kvalitetan asortiman za mališane: hranu, pelene, kozmetiku, odjeću, omekšivače i deterdžente. Na Lidlovoj web stranici lupilu.hr, namijenjenoj prvenstveno mladim obiteljima, možete pronaći mnoštvo edukativnih i zanimljivih informacija. Za portal pišu etablirani stručnjaci – liječnici specijalisti i nutricionisti, kao i mame blogerice koje dijele svoja svakodnevna iskustva i daju vrijedne savjete. Lidl Hrvatska nedavno je pokrenuo suradnju svog brenda Lupilu s istaknutim hrvatskim pedijatrom, prof. dr. sc. Milivojem Jovančevićem, novim zaštitnim licem kampanje naziva „Sve što beba treba“. Kroz 12 epizoda serijala na Lidlovu Youtube kanalu, obrađuju se edukativne teme vezane uz majčinstvo – od prenatalne dobi djeteta do polaska u školu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.