Vrtić Igre za djecu 22. rujna 2018.

Veselje i pjesma: Dječji zbor Pahuljice djeluje više od 30 godina

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako želite da vaše dijete uživa u kvalitetnom zvuku, pjesmi i plesu, može se pridružiti dječjem zboru Pahuljice utorkom i petkom od 18 sati u prostoru KUC Travno ili četvrtkom od 18 sati u Tkalčićevoj 33 u Zagrebu

U današnje ubrzano vrijeme, teško je povjerovati da je jedan dječji zbor uspio opstati više od 30 godina, ali to je istina za novozagrebački zbor čiji rad cijeni i publika i kritika – Dječji zbor Pahuljice! Dječji zbor Pahuljice djeluje već više od 31 godinu, te je kroz zbor prošlo mnogo generacija djece, koje se uvijek rado prisjete kako je to bilo biti Pahuljica. 

Zbor okuplja djecu od 3 do 10 godina, na glazbenoj sceni specifičan je po tome što zaista cijeni pravo dječje kvalitetno pjevanje, a sve to kroz igru i veselje, te zagrljaje koje dijele njihova umjetnička voditeljica Ivančica Matković Kezele i njena asistentica, Iva Jarić; a da kvaliteta Dječjeg zbora Pahuljice kroz godine samo raste potvrđuje činjenica da je zbor 2014. godine svojim albumom "Raspjevane Pahuljice" bio nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma dječje glazbe.

Žanina Bilić glazba Možda te zanima... Kako potaknuti dijete da zavoli glazbu? Vrtić

Tijekom svog boravka u Dječjem zboru Pahuljice, dijete će sigurno imati priliku proći kroz cijeli proces stvaranja nove pjesme, od početnog učenja materijala, do predanog i detaljnog vježbanja pjevanja koje vodi do snimanja vokala u tonskom studiju, preko učenja koreografije za pjesmu i izvođenja pjesme uz uvježbani ples na nastupima i televizijskim snimanjima, ili na snimanjima video spotova. Dječji zbor Pahuljice iznimno je tražen zbor i redovito nastupa na raznim događanjima, a sjajno je prihvaćen i na Dječjoj televiziji. Na svim nastupima solisti zbora pjevaju uživo, te smo izričito protiv tzv. playbacka.

Dječji zbor Pahuljice svoje probe ima utorkom i petkom od 18 do 20 sati u prostorima KUC Travno, i četvrtkom u prostoru Tkalčićeva 33 u istom terminu. 

djeca sviranje aktivnost Možda te zanima... Kada je pravo vrijeme za sport, tečaj stranog jezika ili zbor? Vrtić

Hitovi "Kako živi Antuntun", "Škola" i "Zločesta beba" pjesme su koje mnoga djeca sigurno znaju, stoga, ako želite da i vaše dijete uživa u kvalitetnom zvuku, pjesmi i plesu, pridružite se Dječjem zboru Pahuljice.

Više informacija možete potražiti na web stranici Dječji zbor Pahuljice ili na njihovoj Facebook stranici.

 | Author: Promo Foto: Promo

 | Author: Promo Foto: Promo

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.