Vrtić Igre za djecu 22. svibnja 2015.

Prijavite vrtić za preuređenje i osvojite bicikl za dijete!

dječji svijet natječaj
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Akcija Peveca, JUB-a i Klokanice 'Dječji svijet u šarenim bojama' širi se na Hrvatsku. Ako vrtiću u koji ide vaše dijete trebaju uređenje i nove boje, pošaljite nam prijavu do 31. svibnja u 11 sati i uz preuređenje vrtića, možete osvojiti i bicikl za svoje dijete

Društveno odgovoran projekt 'Dječji svijet u šarenim bojama', koji su Pevec i JUB pokrenuli u suradnji s portalom Klokanica.hr, ide dalje i širi se na Hrvatsku! U okviru tog projekta u listopadu 2014. preuređen je Dječji vrtić Vrbik, a u travnju 2015. Dječji vrtić Sesvete.

Sada tražimo sljedeći vrtić kojem trebaju nove boje i uređenje vrtićkih površina i pozivamo vas da prijavite vrtić u koji ide vaše dijete. Treba vam samo fotoaparat ili dobra kamera na mobilnom aparatu. Pošaljite nam fotografiju i objašnjenje zašto bi JUB trebao osvježiti izgled baš tog vrtića. Prijave traju od 22. do 31. svibnja u 11 sati. 

Bicikl za vrtićkog junaka!

Nakon završetka prijava stručni žiri odabrat će šest vrtića, a čitatelji portala Klokanica među njima će izabrati vrtić koji treba urediti. Glasovanje čitatelja trajat će do 8. lipnja. Vrtić s najviše glasova osvojit će akciju uređenja, koja će se uz popratni zabavni program održati 20. lipnja, a dijete čiji su roditelji prijavili pobjednički vrtić dobit će titulu vrtićkog junaka i bicikl koji je osigurao Pevec. Pročitajte detaljna pravila natječaja!

Pozivamo vas da nam šaljete fotografije vrtića iz svih dijelova Hrvatske.

Ovdje prijavite vrtić vašeg mališana!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.