Vrtić Igre za djecu 07. listopada 2014.

Roditelji i djeca zajedno uređivali vrtić

vrtić Vrbik-Poljane
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

JUB je donirao boje kojima su obojene vrtićke površine, a Pevec materijale za bojanje i izradu nove kućice te saniranje građevine na prostoru igrališta. Roditelji i starija vrtićka djeca marljivo su radili, ali se i dobro zabavili u društvu voditeljice Josipe Vidović, umjetnika Borisa Hrepića i Anite Oreški, kuhara Branka Ognjenovića te glumice Doris Pinčić Rogoznica

Akcija 'Dječji svijet u šarenim bojama', koju je Klokanica pokrenula u suradnji s tvrtkama Pevec i JUB, završila je uređenjem igrališta Dječjeg vrtića Vrbik – područni objekt Poljane u subotu 4. listopada, u kojem su sudjelovali brojni roditelji i starija vrtićka djeca. Iako su marljivo radili, svi su se i dobro zabavili u društvu voditeljice Josipe Vidović, umjetnika Borisa Hrepića, koji je za ovu priliku skladao i posebnu pjesmu o bojama, i Anite Oreški koja je oslikavala fasadu, kuhara Branka Ognjenovića te glumice Doris Pinčić Rogoznica.

Djeca su uživala u bojanju svog igrališta

JUB je donirao boje kojima su obojene vrtićke površine te je Ivan Magdić, koordinator marketinga i unapređenja prodaje JUB-a, izrazio zadovoljstvo što upravo JUB na ovom projektu može pokazati dio široke palete boja koje ima te dodao: "Svake godine trudimo se na tržište lansirati nešto drugačije, bolje, kvalitetnije pa tako i nove vrste boja koje ne samo da uljepšavaju svakodnevicu, već su i proizvedene u skladu s najvišim EU standardima."

vrtić Vrbik-Poljane | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Budući da su u bojenju klupica, tobogana i ostalih sprava na igralištu svesrdno sudjelovala i djeca pa je bilo i puno obojenih dječjih ručica, kao velika prednost pokazala se činjenica da se boje mogu oprati običnom vodom i sapunom.

Vrtićka junakinja na biciklu

Tvrtka Pevec osigurala je materijale za bojanje i izradu nove kućice te saniranje građevine na prostoru igrališta. Danijela Stjepanović, direktorica marketinga tvrtke Pevec, istaknula je kako zahvaljujući partnerima, odnosno dobavljačima Pevec ima priliku uljepšati mnoge živote. "JUB je naš pouzdan partner s kojim smo već ostvarili uspješnu suradnju, a nastavljamo je i u projektu kojem je cilj da našoj djeci stvori bolje i ljepše uvjete u kojima provode svoje vrijeme. Pevec prepoznaje potrebe svoje zajednice te vjerujemo da ćemo u konačnici svojim doprinosom uljepšati mnoge živote", rekla je Danijela Stjepanović te vrtićkoj junakinji Jani, čija je mama prijavila vrtić za preuređenje, uručila na dar Pevecov bicikl

Čajanka, užina i igračke za sve

Za predah od rada, tu je bio Franckov Fora čaj, posebno osmišljen da zadovolji dječje preferencije, i zdrava zakuska. Jednostavne i fine obroke od organski uzgojenog povrća, koje je osigurao Eko Sever, pripremio je chef Branko Ognjenović u ime udruge Kuhari bez granica. Tvrtka Prodis, koja ima trgovine igračkama Kućica na drvetu, donirala je vrtiću nove igračke, koje su oduševile prisutnu djecu, a sve sudionike akcije osiguralo je Jadransko osiguranje.

Kad se zbroje dvije boje

Kad se zbroje dvije boje, dogodi se sreća

Dobije se čudo, to je još jedna boja treća

Sunce je žuto, a boja neba plava

Kad se oni spoje dobije se trava

A koje je boje trava zna i mala Jelena

Plavo i žuto kad se zbroje, dobije se boja zelene

Kad se zbroje...

Ruža je crvena, a suncokret je žut

Kada se poljube, neven nije ljut

A koje je boje neven, to zna i mala lasta

Crveno i žuto kad se ljube dobije se boja narančasta

Kad se zbroje...

Pjesma Borisa Hrepića

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.