Vrtić Igre za djecu 23. siječnja 2021.

Stiže još 7 novih naslova u Peppa Pig kolekciji slikovnica!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nastavci donose nove svakodnevne situacije i priče u kojima će djeca uživati!

Zbog iznimnog interesa čitatelja, izdavač Egmont nastavlja Peppa Pig kolekciju slikovnica s još 7 novih naslova! Nove poučne i zabavne Peppa Pig slikovnice u prodaji su od 21. siječnja, a kupiti se mogu svakog četvrtka na kioscima, u poštama, supermarketima te na shop.egmont.hr po cijeni od 24,90 kn.

Nastavci donose nove svakodnevne situacije i priče u kojima će djeca uživati! Uz vesele ilustracije i omiljene likove djeca će naučiti kako savladati plivanje, što se sve može uzgojiti u vrtu, kakve sve vratolomije se mogu vidjeti u cirkusu i još mnogo toga. Peppa Pig slikovnice idealan su način za poticanje razgovora o dječjim osjećajima, željama i iskustvima.

 | Author: Promo Foto: Promo Nastavak kolekcije započinje slikovnicom "Peppa i zubić-vila" koja na zabavan način djeci objašnjava što se dogodi kad im ispadne prvi zubić. Pročitajte devetu po redu slikovnicu iz Peppa Pig kolekcije i otkrijte što je Peppa, nakon što joj je ispao prvi mliječni zub, ujutro pronašla ispod jastuka.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!

  • Peppa i zubić-vila
  • Peppina igra u pješčaniku
  • Peppa i George u vrtuPeppina cirkuska zabava
  • Peppin sportski dan
  • Peppin vrtićki sajam
  • Peppa i George uče plivati
  • loansolver220@

    Welcome to Express Loan, we offer loan to all countries and we do not charge a loan, and our customers are proud of us around the world because we have trust worthy and reliable ......... So if you need a loan from us then we will be happy to welcome you with with everything we have received and from now on we give a discount for the first 50 clients to contact us ..... Email: Expresloan1212@gmail.com https://fb.me/Expressloanservice112 send messages to your site at https://m.me/Expressloanservice112.   WhatsApp: +381 (61) 1972618 WhatsApp: +1 (313) 306-0862 call: +1 (313) 306-0862

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.