Vrtić Igre za djecu 12. lipnja 2014.

Dobitnici slagalice Pčelica Maja

pčelica Maja
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jeste li u djetinjstvu gledali crtić o uzbudljivim pustolovinama vesele i bistre Pčelice Maje? Gledate li ga sada sa svojom djecom? Tri odgovora na ovo pitanje nagradili smo slikovnicom slagalicom s likovima iz crtića Pčelica Maja

Tko još nije ušao u uzbudljivi svijet radoznale Pčelice Maje, njezinog najboljeg prijatelja Pave, skakavca Flipa i drugih buba i kukaca s livade? Uz veselu  Maju i njezine pustolovine odrastale su generacije, a odnedavno ih u nešto novijem ruhu ponovo mogu gledati i naši najmlađi. 

Popularni crtić Pčelica Maja temelji se na priči napisanoj još davne 1912. godine, a dogodovštine nestašne pčelice i njezinih prijatelja bile su najčitanije štivo tijekom Prvog svjetskog rata. Maja je zaigrana pčelica koja je odlučila živjeti izvan košnice jer želi istražiti vanjski svijet, no njezine svakodnevne avanture usko su vezane uz druge pčele iz košnice. U svojim lutanjima kroz livadu s prijateljem Pavom i Flipom Maja se vrlo brzo i lako sprijateljuje s drugim bubama i kukcima, a hrabra je pčelica više puta i spasila košnicu od neprijatelja.  

Dobitnici knjige tjedna

Jeste li u djetinjstvu gledali crtić o uzbudljivim pustolovinama vesele i biste Pčelice Maje? Gledate li ga sada sa svojom djecom? Tri odgovora na ovo pitanje koja ste nam ostavili u raspravi ispod članka od četvrtka 12. lipnja do srijede 18. lipnja do 11 sati nagradili smo našom knjigom tjedna, slikovnicom i slagalicom Pčelica Maja u izdanju Egmonta. Dobitnici knjige tjedna su: Su1, Karla0806 i ProudMomy, a oni će biti obaviješteni i putem e-maila. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Klokanice, pa ako još niste, registrirajte se!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.