Vrtić Igre za djecu 18. listopada 2019.

Nova rođendaonica u tvom srcu i u srcu grada

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovog se vikenda u centru Zagreba otvara nova super zabavna rođendaonica Šareni balončić uz nastup zbora Zagrepčanke i dečki te program prepun igara i radionica. Dođi i ti!

Svečano otvorenje nove rođendaonice Šareni balončić održat će se u subotu 19.10. s početkom u 11 sati u Galleria Business Centru na Iblerovom trgu 10, na etaži -1. Svi ste pozvani!

Bogati program vodit će uvijek zabavna voditeljica Josipa Rupić i nezaboravni Klaun Balonko, a uz niz radionica, igara, najspretniji će osvojiti i vrijedne nagrade.

 | Author: Promo Foto: Promo

Htjela bih da ova rođendaonica bude mala oaza usred grada u kojoj bi djeca rado proslavljala rođendane, u kojoj bi se osim ludovanja, skakanja i plesanja malo pogurale i naučile i neke druge vještine ili znanja. Ne previše ipak, jer rođendani jesu za veselje i ludovanje. Htjela bih da su svi su ludi za novom rođendaonicom u srcu grada. Igraonica Šareni balončić pravo je mjesto za proslave rođendana. Svaka minuta rođendana ispunjena je nekom aktivnošću. U sklopu rođendana organizirat ćemo i prezentirati puno različitih novih igara i radionica: Bajko priče, male lutkarske predstave, radionica izrade nakita, disco party i karaoke, leteći nogomet koji vole i cure i još puno toga kako bi roditelji što bolje stekli uvid u naše programe i ponudu" – opisuje nam voditeljica Branka Vobner.

 | Author: Promo Foto: Promo

Fina papica i sokovi (naravno negazirani) su uključeni, kao i CD s fotkama i pozivnice. Najbolje tete osluškuju želje i moderiraju rođendan baš kako su to mali slavljenici zamislili. Nije isključeno da rođendan iznenada posjeti Minnie Mouse, Klaun, Spiderman ili Elsa.

Svi posjetitelji koji zakažu rođendan na dan otvorenja rođendaonice mogu ostvariti popust od 20%.

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.