Vrtić Igre za djecu 30. ožujka 2016.

Mamin odgovor strancima koji su ismijavali njenog sina

Shona Campbell
Foto: Shona Campbell/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je u vrtiću primijetila da se jedna mama i njeno dijete rugaju njenom sinu jer nosi čarape za curice, ova mama napisala im je što misli o tome

Dok je došla po svog trogodišnjeg sina u vrtić, mama Shona Campbell primijetila je da se jedna mama i njeno dijete rugaju njenom sinu jer nosi čarape za curice!

'Podržavam sinovu odluku da se maskira u princezu Elsu'

"Možda ste mislili da vas nisam čula, ali budite sigurni da jesam! Kad je vaše dijete reklo da moj sin ima čarape sa srcima i ismijalo ga da su to čarape za curice, vi ste mi srušili vjeru u ovaj svijet, zbog toga jer ste se složili i smijali zajedno sa svojim djetetom", napisala je mama uz fotografije koje je objavila na Facebooku. 

Ova mama naglasila je da njen sin voli srca, ružičastu boju i igrati se s lutkama, ali više od svega voli to što ima neovisnost da sam donosi odluke za sebe i bira što će kupiti i nositi.

Kako igra s lutkama utječe na razvoj dječaka?

"Zašto bismo učili našu djecu da su određene stvari samo za djevojčice ili dječake? Ako moj sin želi nositi haljinu, nek je nosi! Ako želi nositi veliki šešir, nek nosi! A ako želi nositi čarape sa srcima, nek ih nosi!", napisala je i dodala da njen sin može biti tko god želi biti.

"Ovo je savršena dob da dopustimo djeci da sami donose odluke i shvate tko žele biti, a ne ono što im društvo nalaže da budu. Ovo je moj sin, volim ga, a volim i čarape sa srcima i sve ostalo!", napisala je. 

To the mother at nursery picking up your child. You may have thought I didn't hear you but let me assure you I did!!...

Posted by Shona Campbell on 24. ožujka 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.