Roditelji Tatina zona 29. listopada 2015.

'Podržavam sinovu odluku da se maskira u princezu Elsu'

Elsa haloween
Foto: Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je njegov trogodišnji sin Caiden odlučio biti princeza Elsa za Halloween, tata Paul Henson objavio je fotografiju na Facebooku i pokazao kako uvijek podržava svoje dijete u njegovim odlukama. A najavio je da će se on maskirati u Elsinu sestru Annu!

28-godišnji tata Paul Henson iz SAD-a postao je prava zvijezda na Internetu nakon što je na Facebooku objavio fotografiju svog trogodišnjeg sinčića Caidena u kostimu princeze Else iz popularnog Disneyjevog crtanog filma 'Snježno kraljestvo'! Naime, ovaj tata odlučio je podržati sinovu odluku o izboru kostima za ovogodišnji Halloween, a uz fotografiju je objasnio svoj stav o tradicionalnim spolnim stereotipovima.

"Svi koji nas znate, znate da dopuštamo Caidenu da sam donosi odluke. Odlučio je biti Elsa. A također želi i da ja budem Anna. Zadržite svoja muška sr... i droljaste dječje kostime, djeca bi se za maškare trebala pretvarati da su njihovi omiljeni likovi. Ovaj tjedan moj sin je princeza", napisao je uz fotografiju, koja je dosad podijeljena preko 28 tisuća puta. 

Tata je dodao: "Zašto posramiti dječake koji žele biti princeze? Kad djevojčice žele biti super heroji, to je slatko. Zašto ne bi bilo isto i za dječake koji žele biti princeze?"

Poruka ovog tate oduševila je i druge očeve i roditelje, koji su mu u komentarima pisali koliko ga podržavaju, a mnogi su pisali i kako se njihova djeca vole igrati igračkama koje, prema tradicionalnim stavovima, možda nisu 'prikladne' za njihov spol.

Što ako djevojčica voli autiće, a dječak lutke?

Anyone that knows us, knows we generally let Caiden make his own choices, to an extent. Well, he has decided on a...

Posted by Paul Henson on 4. listopad 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.