Školarci Slobodne aktivnosti 11. siječnja 2016.

Ispunio želju osmogodišnjem dječaku i našminkao ga poput transvestita

transvestit makeup
Foto: Twitter
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografija našminkanog dječaka izazvala je burne rasprave na društvenim mrežama, a dječakova mama kaže da je ovo bila dječakova želja koju ona potpuno podržava

Osmogodišnji Ethan Wilwert želi postati vizažist, a njegova mama podržava njegovu želju. Kad su bili u trgovini kozmetike MAC, Ethan joj je rekao da želi naučiti šminkati se poput Jeffreeja Stara, glazbenika, modela, dizajnera i vizažist. Vizažist i frizer s 15-godišnjom karijerom, Joey Killmeyer, odlučio je ispuniti dječakovu želju pa mu je našminkao jednu stranu njegovog lica, dok je Ethan našminkao drugu.

"Podsjetio me na sebe u toj dobi. Dirnulo me to što sam mu mogao pomoći da nauči ono što želi", rekao je Joey za Huffington Post za ovog talentiranog dječaka.

"Ne sjećam se kad sam Ethana posljednji put vidjela ovako sretnog ili punog samopouzdanja. Ljudi koji su ga vidjeli tražili su da našminka i njih. Ovo ne određuje njegov spolni identitet ili spolnu orijentaciju. Djecu treba voljeti bezuvjetno i ohrabrivati da kroz istinske talente i strasti otkriju sebe. Na taj način, a i primajući potrebnu potporu svojih roditelja, grade samopouzdanje i sigurnost u to što jesu. Mi roditelji bismo trebali biti najveći navijači svojoj djeci", rekla je Ethanova mama Season za Huffington Post.

Dječak želi postati vizažist

Fotografija osmogodišnjeg dječaka našminkanog poput transvestita izazvala je burne rasprave na društvenim mrežama i Internetu. 

"Učiš dječaka kako biti gay. Pusti ga da bude dijete", napisao je jedan korisnik na Twitteru, a mnogi drugi ove su fotografije nazvali 'odvratnima' i zgroženi su postupkom vizažista. Neki su ga prozvali pedofilom, a obrušili su se i na dječakovu mamu jer 'šminkanje nije prikladno za osmogodišnju djecu, pogotovo dječake'.

"Ethan je želio naučiti ovakav način šminkanja, tzv. 'drag makeup', jer želi postati vizažist. On ne želi biti transvestit. Ima samo osam godina i jednostavno izražava svoju kreativnost. Ova priča otišla je u potpuno pogrešnom smjeru. Ne želim da Ethana zadirkuju ili maltretiraju u školi. A ako vas je ova priča dirnula, molim vas da je podijelite jer ovaj dječak jednostavno otkriva svoju kreativnost", napisao je vizažist na svom Facebook profilu.

A couple weeks ago I got my certification in lessons for MAC. Today I got to do my first one. I was not originally...

Posted by Joey Killmeyer on 3. siječnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.