Školarci Slobodne aktivnosti 08. rujna 2019.

'Veliko putovanje' - predivan crtić o medvjedu koji vraća bebu pandu roditeljima

Foto: Najsretnija beba
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kroz svu tu avanturu djeci se nastoje prenijeti poruke o važnosti prijateljstva, timskog rada i koliko je važno činiti dobro. 3D je odličan i djeca će vjerojatno pokušati dodirnuti drvo ili uhvatiti kamen dok leti

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Film “Veliko putovanje” je animirani film o medvjedu koji nastoji bebu pandu vratiti roditeljima nakon što mu je roda krivo dostavi. A za vrijeme svog dugog puta upoznaje nove prijatelje i s njima rješava probleme i prepreke s kojima se susreće.

U filmu ima nasilja koje je prikazano kroz humor i uglavnom se svodi na sukobljavanje životinja i zle zmije. Također ima podosta slapstickova koji će nasmijati i djecu i roditelje.

Možda te zanima... Odvedi dijete na nevjerojatno putovanje životinja Vrtić

Kroz svu tu avanturu djeci se nastoje prenijeti poruke o važnosti prijateljstva, timskog rada i koliko je važno činiti dobro. 3D je odličan i djeca će vjerojatno pokušati dodirnuti drvo ili uhvatiti kamen dok leti. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se u 2D i 3D formatu.

Animirani, 84 min

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Film će i roditeljima biti zanimljiv.

Nasilje: Nasilja ima. Kao recimo kada zmija gađa životinje kamenjem.

Zastrašujući prizori: Djeci bi zmija mogla biti zastrašujuća, pogotovo jer je u 3D-u, pa se stvara osjećaj da je blizu gledatelja.

Rječnik: Rječnik je prilagođen djeci.

Seks: Nema prizora i dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Tempo je primjeren i za manju djecu.

Možda te zanima... Recenzija dječjeg filma: Korgi - Kraljevski pas velikog srca Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.