Vrtić Dijete u vrtiću 18. ožujka 2019.

Prijavi vrtić za preuređenje i osvoji JUPOL boje!

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

JUPOL donira boje za 50 dječjih vrtića u cijeloj Hrvatskoj. Prijavi najdraži vrtić na natječaj do 22. travnja i osvoji JUPOL boje

Koliko god da je prošlo godina od vremena kad si išla u vrtić, znamo da iz toga razdoblja čuvaš divne uspomene. U istim tim vrtićima nove su generacije djece koja stvaraju svoje vlastite uspomene.

Vrtićima trebaju igračke, zabava, veliki parkići, fini i zdravi obroci, vrijeme za odmaranje i najvažnije - vrijeme za prijatelje. Unutar tih zidova svaki dan se događa čarolija! Kako bi se pobrinuli za sve čarolije, JUPOL donira boje za 50 dječjih vrtića.

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Kažu da svaka boja ima neko značenje, pobuđuje posebno raspoloženje, djeluje na nas, a posebno na naše mališane. Prva zapažanja uvijek su vizualna, pa je stoga izuzetno važan prostor u kojem djeca borave svakoga dana. U Hrvatskoj je sigurno dosta dječjih vrtića koji bi uz nove boje oživjeli i čiji bi prostor tako dobio drugačiju vizuru.

Zbog toga ste svi vi na potezu jer kreće velika akcija u kojoj se traži od roditelja da predlože dječje vrtiće za koje smatraju da im je nužna obnova JUPOL bojama. Jedino što trebaš napraviti je ispuniti prijavu i napisati zašto baš tvoj vrtić zaslužuje JUPOL boju

Povodom 50 godišnjice JUPOL nagrađuje 50 vrtića na cijelom području Republike Hrvatske.

Brzo prijavi najdraži vrtić na natječaj i osvoji JUPOL boju! Natječaj traje do 22. travnja. Prijavu ispuni OVDJE!

Živjeli vrtići!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.