Vrtić Dijete u vrtiću 10. travnja 2019.

Glasuj za vrtić kojem će Pampers donirati 50.000 kuna!

vrtić djeca
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znaš vrtić koji bi dobro iskoristio 50.000 kn? Odabrali smo 10 finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita, a kupnjom Pampers pelena u dm-u doniraš u nagradni fond

Znaš vrtić koji bi dobro iskoristio 50.000 kn? Razveselit će te veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić koji je krenuo s prvim danima ožujka i traje sve do 30. travnja. 

Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića koji osmisle najbolje projekte za svoje polaznike. 

Kako glasovati?

Mogao se prijaviti bilo koji vrtić u Hrvatskoj, samo je trebalo napisati priču i objasniti zašto baš taj vrtić zaslužuje donaciju i poslati prijavu putem obrasca do 31. ožujka te nakon objave finalista glasovati klikom na LIKE za svog favorita od 9. do 30. travnja.

Glasovanje traje od 9. do 30. travnja na ovom linku.

Naš žiri izabrao je 10 najboljih priča, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn.

Tako je jednostavno, glasuj klikom na LIKE za svog favorita i razveseli djecu!

Brzo klikni na ovaj link, digni prstić za svoj vrtić i neka najbolje priče postanu stvarnost!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.