Vrtić Dijete u vrtiću 25. travnja 2019.

DV Radost: Djeca spavaju na podu i propuh je, a u dvorištu je blato

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče s kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 50 000, 30 000 i 20 000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića. 

Među više od 850 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu. Glasovanje traje od 9. do 30. travnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn. 

Glasuj za DV Radost!

Priča s kojom je nominiran DV Radost, Osijek:

Naš mali vrtić je u vrlo lošem i derutnom stanju. Djeca nam spavaju na improviziranim krevetićima na podu, prozori i vrata su vrlo stara te je propuh. Naše drage tete su od komada kartona napravile "rolete" na prozorima koje dječicu štiti od sunca. U dvorištu je zemlja i blato pa djeca i nemaju neku želju za igranjem u njemu.

Naše divne tete uvijek se trude zajedno s nama roditeljima učiniti dječici svaki dan zanimljivim i kreativnim, tako i sami donosimo materijale i igračke koji pomažu razviti motoriku, kreativnost kod djece.

Vjerujem da bi nam sredstva iz ovoga nagradnog natječaja jako pomogla i unaprijedila razvoj te učinila našu djecu sretnijima i zadovoljnijima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.