Vrtić Dijete u vrtiću 24. travnja 2019.

DV Jelsa: Vrtić dobiva prve jaslice ikad koje treba opremiti

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče s kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 50 000, 30 000 i 20 000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića. 

Među više od 850 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu. Glasovanje traje od 9. do 30. travnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn.

Glasuj za DV Jelsa!

Priča s kojom je nominiran DV Jelsa, Jelsa:

Naš vrtić živi otočkim životom, životom živog organizma koji nastoji unijeti puno kreativnosti i mašte u svakodnevicu koja izvan sezone treba jako puno poticaja. Upravo gradimo prve jaslice i treba nam puno za opremu, didaktiku, mogućnost da djeci damo maksimum. Treba i mladost zadržati na otoku, a to je jedino moguće poboljšanjem uvjeta.

I zato nam treba novčana pomoć kako bismo te uvjete i postigli! Nadamo se da ćemo biti vaš izbor. Lijep pozdrav!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.