Vrtić Dijete u vrtiću 22. travnja 2019.

DV Izvor: Vrtić u sklopu bolnice treba opremu i nove igračke

1/3
Foto: Igor Kralj/PIXSELL; Luka Stanzl/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče s kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 50 000, 30 000 i 20 000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića. 

Među više od 850 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu. Glasovanje traje od 9. do 30. travnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn. 

Glasuj za DV Izvor!

Priča s kojom je nominiran DV Izvor, Zagreb:

Polazak u vrtić svim roditeljima i djeci predstavlja veliki stres i strah. I sama sam roditelj i vjerujte mi, kad prođe razdoblje prilagodbe jedino što preostaje je priznati sebi da je većina toga bila neopravdana.

Djeca su jednostavno prilagodljiva i jako se dobro snalaze među svojim vršnjacima. Međutim nije život baš uvijek za sve pravedan i slučajno sam čuvši za bolest dječaka iz skupine otkrila vrtić u bolnici i skupinu Osmijeh. Kako joj samo ime kaže, ta skupina unosi osmijeh u Klinici za dječje bolesti "Klaićeva“ te onkološkom odjelu Klinike za tumore. Djelatnici DV Izvor svakodnevno rade s hospitaliziranom djecom i olakšavaju im odvojenost od roditelja i boravak u nepoznatom okruženju.

Da bi bili "osmijeh bolnice“ i svakodnevno uljepšavali život malih pacijenata prostor u kojem djeca borave potrebno je uređivati i dopunjavati raznim sadržajima kako bi se što manje osjetila nemogućnost izlaska na svježi zrak i tjelesnih aktivnosti u "parkiću“.

I baš zato DV Izvor kao "izvor života“ i radosti onima kojima je to najpotrebnije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.