Vrtić Dijete u vrtiću 15. travnja 2019.

DV Bubamara: Vrtić treba opremu i igračke za nove sobe

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pročitaj priče s kojima je nominirano deset finalista i glasuj za vrtiće koji će osvojiti 50 000, 30 000 i 20 000 kuna

Početkom ožujka krenuo je veliki nagradni natječaj Pampersa i dm-a u suradnji s missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Također, svakom kupnjom paketa Pampersovih pelena u dm-u do 30. travnja doniraš po 2 kune za nagradni fond i doprinosiš prikupljanju 100.000 kn koje ćemo raspodijeliti između tri vrtića. 

Među više od 850 prijava, odabrali smo deset finalista među kojima možeš glasovati za svog favorita i razveseliti djecu. Glasovanje traje od 9. do 30. travnja, a čitatelji će glasovima izabrati tri najbolje priče. Vrtić s najviše glasova dobit će 50.000 kn, drugoplasirani vrtić će dobiti 30.000 kn, a trećeplasirani 20.000 kn.

Glasuj za DV Bubamara!

Priča s kojom je nominiran DV Bubamara, Glina:

U srcu Banovine postoji jedan mali grad Glina. To je grad koji je puno propatio i oporavak mu je dug i spor. Najveće veselje tom gradu su djeca koja u njemu žive. Kako bi ta djeca bila sretna grad je otvorio vrtić. Kako je vrijeme prolazilo u vrtiću se skupljalo sve više djece. Vrijedne tete su puno radile kako bi djeci bilo što ljepše i zabavnije. Puno generacija djece prošlo je kroz taj vrtić. A onda su vremena postala teška. Roditelji nemaju posla, a time je sve manje i djece u vrtiću bilo.

Gradski poglavari su primijetili da je vrtić tužan i tih pa su pokušali pomoći roditeljima tako da su smanjili cijenu vrtića kako bi se djeca mogla vratiti u vrtić. No stvorio se novi problem. Vrtić je od tuge neke svoje sobe zatvorio, stare igračke i stari namještaj izbacio pa sada ta nova djeca nemaju mjesta.

Zato su gradski poglavari odlučili i tu pomoći, jer oni znaju da su djeca i njihovi osmjesi najvažnija stvar i jedina nada ovom gradu. Pomoći će vrtiću i popraviti stare sobe. A onda će još samo biti potrebno da tete iz vrtića urede te sobe i napune ih novim igračkama kako bi djeca bila sretna, vesela i ispunjena. Pampersova nagrada će upravo u tome pomoći.

Zamislite samo osmijehe na licima te djece kada uđu u svoje nove sobe ispunjene šarenim novim igračkama koje mogu samo sanjati, jer sreća djece je sve što nam na svijetu treba.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.