Trudnoća Trudnica 06. veljače 2019.

Žene su čudo: Trudna balerina balansira na jednoj nozi

Foto: Instagram/jennifer.garner
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prošli tjedan Jennifer Garner objavila je ovaj nevjerojatni video o trudnoj balerini s nekim 'ozbiljnim vještinama' uz hashtag #WomenAreWonders. Video je prikupio više od 2,1 milijuna pregleda na Jenniferovom profilu i izazvao je brojne reakcije

Balerina Maia Makhateli rođena je u Gruziji i članica je baletnog amsterdamskog ansambla 'Het Nationale Ballet company'. Tijekom trudnoće u 2017. godini, Maia je objavila niz vrlo zanimljivih video zapisa poput ovog 'balansiranja'. U 36. tjednu trudnoće, pokazala je da još uvijek može plesati i pozirati s oduševljenjem i tako dala novi smisao izrazu 'balansiranje'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloom where you’re planted. 🌸🌷🌹🌼 #womenarewonders #tututuesday . 📹: @maiamakhateli

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Dijeleći svoje elegantne poteze u videu na Instagramu, Makhateli je oduševila svoje sljedbenike ne samo svojom sposobnošću da zadrži svoj lijepi oblik balansiranjem na jednoj nozi, već da može piti vodu ili grickati jagode dok drži svaki položaj. 

acro joga Možda te zanima... U 9. mjesecu trudnoće vježba akrobatsku jogu! Trudnoća

Nedugo nakon što je objavila video, Maia je rodila sina Luku. I naravno, podijelila još jedan video s nevjerojatnim balansiranjem.

Žene su pravo čudo!

Možda te zanima... Snaga ženskog tijela: Video trudničkog trbuha koji nestaje Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.