Trudnoća Trudnica 04. listopada 2019.

Napravila sam Nifty test. Zašto? Jednostavno - zato što postoji ta mogućnost!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponekad odluci za Nifty test ne prethode negativni razlozi. Sve je više trudnica koje shvaćaju kako važan značaj ima informacija o genetici na život kako budućih roditelja, tako i djece. Do te informacije žele doći koliko je moguće brže, jednostavnije i sigurnije

Nifty testu je svoje povjerenje dalo gotovo 5 000 000 trudnica diljem svijeta. Test je potpuno siguran, a provodi se za vrijeme trudnoće. Sa gotovo 100-postotnom točnošću otkriva vjerojatnost da se dijete rodi sa nekom od najčešćih genetskih bolesti. 

Razlozi, zašto se neke od trudnica odlučuju za provođenje Nifty testa, su različiti. Među najčešće spadaju lošiji nalazi pregleda nuhalnog nabora, ponavljajući pobačaji, starost trudnice iznad 35 godina, povećani rizik za aneuploidije, prethodna trudnoća sa trisomijom ili postupak umjetne oplodnje.

Razgovarali smo s Fionom, 26-godišnjom trudnicom, koja nam je povjerila svoje razloge: “Za Nifty test sam se odlučila još prije nego sam saznala da očekujem bebu. Zašto? Jednostavno zato što postoji ta mogućnost. Mislim, da ukoliko postoji tako visoka točnost, koju ima Nifty test, da potvrdimo, da naša beba ne nosi genetske nepravilnosti, moramo tu mogućnost iskoristiti.”

Ponekad odluci za Nifty test ne prethode negativni razlozi. Sve je više trudnica koje shvaćaju kako važan značaj ima informacija o genetici na život kako budućih roditelja, tako i djece. Do te informacije žele doći koliko je moguće brže, jednostavnije i sigurnije.

Fiona obrazlaže: “Sviđalo mi se, da test možemo napraviti u ranijoj trudnoći, već od 10. tjedna nadalje, i tako prevladamo zabrinutost. Sama sam ga napravila u 11. tjednu još prije pregleda nuhalnog nabora, tako da sam prije prvog većeg pregleda bila mirna.”

 | Author: Promo Foto: Promo

Nifty test je odličan izbor za svaku trudnicu, test je sasvim siguran, a provodi se uzimanjem krvi trudnice. Zbog jednostavnog postupka ne predstavlja rizik i nema neželjenih posljedica.

Sama sam se kao buduća majka jako veselila podatku o spolu bebe. Nifty test daje i tu informaciju sa točnošću od gotovo 100 posto. Tako sam još rano počela razmišljati o uređenju i opremanju dječje sobe, dodataka za bebe i svih dodatnih stvari koje bi mi mogle trebati, a spadaju u opremu za novog člana obitelji”, nastavlja Fiona, koja je trenutno u 22. tjednu trudnoće.

Rezultati Nifty testa, koji slovi za najprecizniji prenatalni test, su dostupni jako brzo, unutar nekoliko dana. Tako su budući roditelji brzo upoznati sa jednom od najvažnijih informacija u životu i mogu se vrlo rano u trudnoći početi pripremati na dolazak novog člana.

Nifty test preporučujem svim majkama, koje bi radije bezbrižno uživale u trudnoći i posvetile se pripremama na dolazak svojega potomka.”, zaključila je Fiona.

Više o Nifty testu možete pronaći na web stranici

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.