Trudnoća Trudnica 13. rujna 2016.

50-godišnja trudna Janet mora mirovati do porođaja

janet jackson
Foto: Matt Crossick/PA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Janet Jackson rodit će prvo dijete u 51., a doktor joj savjetuje oprez. Pjevačica je jedno vrijeme razmišljala i o posvojenju. Bojala se kako nikad neće moći postati majkom

Pjevačica se trenutačno osjeća dobro, no ne smije se naprezati. Doktori su joj naredili da do porođaja ne izlazi iz kreveta. Janet Jackson (50) savjete je shvatila jako ozbiljno. Pazi na prehranu i pokušava se ne uzrujavati. Pjevačica je u svibnju rekla kako sa suprugom, katarskim bogatašem Wissamom Al Manom (42), čeka prvo dijete.

"Godinama su priželjkivali bebu i napokon su im molitve uslišene. Janet pažljivo sluša savjete doktora i već bira imena za bebu", rekao je njezin brat Jermaine Jackson. Dodao je da će njegova mlađa sestra biti odlična majka, a on će, kaže, biti uz nju, ako će trebati pomoć kod mijenjanja pelena. Čim je saznala za trudnoću, Janet je odmah otkazala turneju.

Njezina majka Katherine vijest o trudnoći dočekala je s oduševljenjem. "Ona ju je i poticala na to. Rekla joj je da ne može više čekati te da je ona u njezinoj dobi već bila baka", rekao je obiteljski prijatelj. Sestra pokojnog kralja popa Michaela Jacksona dugo je razmišljala i o posvojenju. Kaže da se bojala kako nikad neće moći postati majkom.

"Želim djecu, ali sve sam prepustila Bogu. Biološki sat mi otkucava", rekla je nedavno.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.