Trudnoća Trudnica 11. srpnja 2020.

10 razloga zbog kojih je treće tromjesečje super

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Trudnoća je prekrasno razdoblje u životu svake žene, ali zbog totalno drugačijih razloga od onih o kojima većina žena priča. Pročitajte zabavnu i pozitivnu stranu trećeg tromjesečja

Iako se treće tromjesečje uglavnom spominje kao 'razdoblje borbe', pročitajte drugu stranu priče i saznajte 10 razloga zbog kojih je treće tromjesečje jedno veselo i opušteno razdoblje:

1. Ako ste prije trudnoće uvijek skrivali trbuh ili imali problema zbog 'viška' oko trbuha, sada ćete biti potpuno opušteni oko toga da su svi pogledi usmjereni na vaš trbuh.

 

2. Kada se odlučuje o tome što će se kuhati ili naručiti od hrane, svi se uvijek priklanjaju vašim odlukama...jer, tko se želi zamjeriti trudnici u trećem tromjesečju?

3. Možete iskoristiti rečenicu 'Ne osjećam se baš dobro' za izvući se iz gotovo svega - kućanski poslovi, razne obaveze, druženja i posjete prijateljima, lista može biti beskonačna!

4. Možete poslati supruga ili partnera u razne 'hitne' nabavke, poput: "Znam da je 10 sati navečer, ali jako, jako mi se jede sladoled!" ili "Znam da imamo tri različite čokolade u kući, ali nijedna od njih nije s keksima."

5. Ako starija osoba uđe u tramvaj, bus ili vlak, vi ne morate biti ona osoba koja će joj prepustiti svoje mjesto

6. Možete mijenjati iste dvije odjevne kombinacije sva tri mjeseca, bez da itko trepne okom. 

7. Potpuni stranci na ulici vam se osmjehuju i to ne izgleda tako jezivo. Čak vam se i sviđa...dok god ne pokušavaju dirati vaš trbuh.

8. Redovi se čarobno smanjuju samo zbog vas, a osoblje u restoranima dopušta vam da koristite njihov zahod iako nemate namjeru jesti kod njih. Osjećate se kao kraljica svemira!

9. Nitko od vas ne očekuje da nosite bilo što u rukama.

10. Možda izgledate i osjećate se kao nasukani kit, ali barem ste nasukani kit s NEVJEROJATNOM kosom!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.