Beba Igre za bebe 10. svibnja 2019.

Slatka fotka otkriva neobično mjesto na kojem je beba rođena

Foto: Facebook/Branches Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zamisli da rodiš u supermarketu, a da uopće ne znaš da si trudna. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali upravo to se dogodilo Ashleigh Miller-Cross iz Kanade

Dječak Ezra nije iznenadio samo svoju mamu, koja nije ni znala da je trudna, već i zaposlene u supermarketu koji su pomogli da dođe na svijet. Ashleigh Miller-Cross je na svijet donijela malenog Ezru u toaletu supermarketa

Ashleigh je prije deset mjeseci rodila djevojčicu, pa su simptomi izostali zato nije ni znala da je trudna.  Pomoćnik menadžera u trgovini, Malcolm Comeau, izjavio je da su on i još jedan zaposlenik čuli kako žena vrišti u WC-u i potrčali joj pomoći. Nazvali su hitnu pomoć i pozvali liječnika koji radi u klinici u sklopu dućana, ali beba je bila brža. 

Zorica Omić Možda te zanima... 'Četvrto dijete rodila sam u kupaonici' Roditelji

Mjesec dana nakon rođenja, mama Ashleigh odlučila je da napraviti fotografije u istom supermarketu u kojem se porodila.  “Želim se zahvaliti svima koji su mi pružili podršku i pomogli. Posebno bih se zahvalila Malcolmu i gospođi koja mi je pomagala u toaletu, ona je sve vrijeme bila uz mene, ali i bolničarima koji su odmah po pozivu došli”, rekla je mama Ashleigh.

Ezra je od zaposlenih u supermarketu koji su asistirali na njegovom rođenju dobio godišnju pretplatu na pelene, a ove preslatke fotografije ostat će zauvijek dragocjena uspomena. 

Možda te zanima... Čekali tatinu treću princezu: Mamina reakcija kad sazna da je rodila dječaka Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.