Trudnoća Porođaj 11. rujna 2017.

Mama se sama 'porodila' tijekom uragana Irma

Foto: Twitter/Miami-DadePolice
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka priča o porođaju je posebna uspomena. No, roditi dijete tijekom uragana je zaista jedinstvena uspomena. Upravo to se dogodilo mami iz Miamija, koja je uz pomoć medicinskih djelatnika preko telefona sama 'porodila' svoju bebu

Uragan Irma otežao je i gotovo onemogućio efikasnost bolničara da pravovremeno reagiraju na sve hitne pozive. Kada je mama iz Miamija počela imati trudove, a njezin grad je upravo zahvatio uragan, uz pomoć i savjete bolničara preko telefona, sama je 'porodila' svoje dijete.

"Nitko nije bio u mogućnosti doći do buduće majke. Rodila je sama i posteljica je izašla. Bolničari su razgovarali s njom preko telefona kroz cijeli porođaj i objasnili joj kako da odreže pupčanu vrpcu. Sve je prošlo u najboljem redu i mama i beba su odlično", rekao je Eloy Garcia, zapovjednik vatrogasne postaje. 

porod Možda te zanima... Gotovo svaka žena mogla bi roditi kod kuće Trudnoća

Sretna majka malenu djevojčicu nazvala je Nayiri Storm ('Nayiri' na armenskom znači rijeka, a 'Storm' na engleskom oluja), a čim je spasilačka ekipa uspjela doći do mame i bebe, prevezla ih je do bolnice. 

Zorica Omić Možda te zanima... 'Četvrto dijete rodila sam u kupaonici' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.