Trudnoća Porođaj 01. kolovoza 2017.

Liječnica je tijekom svog poroda pomogla pri porodu druge žene

Foto: Facebook/Dr. Hala Sabry
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Samo sam navukla drugu spavaćicu da si pokrijem pozadinu i navukla sam čizme preko papuča kako izlučevine i sve te stvari ne bi došle na mene, ispričala je liječnica koja je pomogla pri porodu trudnice dok je sama rađala

Liječnica Amanda Hess ležala je u bolničkom krevetu u medicinskom centru Frankfort Regional u Kentuckyju, gdje i radi, i spremala se roditi svoje drugo dijete kad je čula da druga trudnica treba roditi svakog trena i da je beba ugrožena, a njezin liječnik još nije bio stigao.

"Samo sam navukla drugu spavaćicu da si pokrijem pozadinu i navukla sam čizme preko papuča kako izlučevine i sve te stvari ne bi došle na mene i otišla sam u njezinu sobu", ispričala je, prenosi Independent. 

Trudnica je bila gđica Johnson koju je bila kod nje na kontroli samo nekoliko dana ranije. Nakon što je porodila zdravu djevojčicu, Hess je i sama rodila svoje drugo dijete Ellen Joyce. 

Možda te zanima... Snaga majčine intuicije: Moćne fotografije osmog poroda hrabre mame Trudnoća

"Imam sreće što je ona bila tamo i što je takva kakva je pa je uskočila", kaže Johnson. Obje majke i bebe su dobro i oporavljaju se. 

"I dan ranije sam imala pacijenticu pa sam mislila da radim do zadnje minute, ali ispalo je da sam doslovno radila 'do zadnje sekunde'", kazala je Hess.

Možda te zanima... Čudesne fotke: 12-godišnja djevojčica porodila mamu Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.