Trudnoća Porođaj 21. lipnja 2020.

Beba rođena u vodenjaku pomaže nam zamisliti život u maternici

Foto: Instagram/janabrasilfotografia
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ove nevjerojatne fotografije 'En Caul' poroda oduzimaju dah jednako kao i beba na njima te podsjećaju majke diljem svijeta da su naša tijela jednom bila nečiji cijeli svijet. A sada su oni naš!

Vidjeti svoju bebu po prvi put nevjerojatno je iskustvo za svakog roditelja. Većina roditelja najvjerojatnije je mjesecima prije rođenja djeteta zamišljala što njihova beba radi u maternici, pokušavajući zamisliti realnu sliku pored one dvodimenzionalne crno bijele slike s ultrazvuka. 

Zahvaljujući brazilskoj fotografkinji Janaini Oliveiri i dječaku imena Noah - roditelji diljem svijeta sada zaista mogu zamisliti kako je izgledao svijet njihove bebe između slike s ultrazvuka i prvog daha

10 rijetkih i čudesnih fotografija beba rođenih u vodenjaku

I dok se većina beba rodi bez svoje amnionske vrećice, maleni Noah došao je na svijet putem carskog reza, još uvijek začahuren u svojoj. 

Za bebe rođene u netaknutoj amnionskoj vrećici govori se da su rođene 'En Caul' porodom i takvi porođaji su jako rijetki - događaju se u jednom od 80 000 rođenja, a kada vidimo ovakve nevjerojatne snimke, ne preostaje nam ništa drugo nego diviti se čudu života

Možda te zanima... Nevjerojatan porod trojki: Dvije bebe rođene u vodenjaku Trudnoća

Dječak Noah sada je prava zvijezda u svom gradiću Vila Velha u Brazilu, a njegova majka Monyck rekla je kako su joj liječnici tijekom poroda približili ekran tako da ga može gledati: "Gledala sam ga u trenutku dok sam ga rađala. Liječnici su mi primaknuli ekran da mogu vidjeti. Prizor je bio toliko divan da me rasplakao."

Pogledaj cijelu fascinantnu galeriju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JanaBrasil Fotografia (@janabrasilfotografia) on

video Možda te zanima... Zadivljujuće: Beba rođena u vodenjaku prvi put udahne zrak! Trudnoća

Možda te zanima... Video: Beba čvrsto spava u vodenjaku, a liječnici čekali 7 minuta da se probudi Trudnoća
  • dercy0

    Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. Bio sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer je moj muž stvarno varao i tražio razvod, ali kad sam naišao na e-poštu Dr. popraviti odnos i učiniti ljude sretnima u njihovom odnosu. Objasnio sam svoju situaciju, a onda sam tražio njegovu pomoć, ali mi je na moje najveće iznenađenje rekao da će mi pomoći u mom slučaju i da sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio na bolje. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je dr. POTREBNA POMOĆ? KONTAKT   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com možete ga dodati i na Whats-app: 2349083639501 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu. I to je savršeno u vašem odnosu. Želiš li svog bivšeg povratnika? političke ambicije? Rješenje problema bez djece? Rješenje financijskih problema? Tamne magijske moći? rješenje bolesti i bolesti tijela Sve vrste rješavanja problema astrologijom? Rješenje problema razvoda?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.