Trudnoća Planiranje trudnoće 15. listopada 2017.

Prekrasnom fotografijom odali počast preminuloj bebi anđelu

Foto: Twitter/Grass
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditelji koji su izgubili svoju 14-mjesečnu bebu zbog bolesti, istetovirali su anđeoska krila na leđima i pozirali zajedno s novorođenom kćeri na prekrasnoj obiteljskoj fotografiji u koju su na neki način uključili i preminulog sina

Nakon što su Gloria i Steve Kimmel 2015. godine izgubili svog 14-mjesečnog sina Isaaca zbog spinalne mišićne atrofije, odali su počast svom sinu tako što su istetovirali usklađena anđeoska krila na svoja leđa

mama beba spava Možda te zanima... Ja sam majka dvoje djece: jedno spava na nebu, a drugo na meni Beba

Dvije godine nakon tragične smrti dječaka, Gloria i Steve postali su roditelji djevojčice Claire i znali su da žele učiniti nešto posebno i značajno za njezine prve fotografije. Stoga su pozirali ležeći na leđima i 'ugnijezdili' svoju kćer između tako da izgleda kao da djevojčica ima anđeoska krila. Na taj način su kćeri poželjeli dobrodošlicu, ali i uključili Isaaca u obiteljsku fotografiju.

"Budući da Isaac ne može biti fizički s nama, pomislila sam kako bi bilo prekrasno imati uspomenu na način da je i on dio naše obiteljske fotografije, koja je ujedno bila dobrodošlica Claire na ovaj svijet", objasnila je mama Gloria. 

Mirela Bonev Možda te zanima... Morali smo odlučiti kako će naše dijete umrijeti Beba

"On je bio polovica nas oboje. Zbog toga sam ja istetovirala polovicu krila i suprug drugu polovicu. On je bio anđeo koji nas je držao zajedno kada smo bili toliko izgubljeni bez njega, a tetovaže su podsjetnik na to da je uvijek s nama svojim duhom."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.