Beba Razvoj u 1. godini 05. svibnja 2016.

'Nije pravedno da tako prekrasna, divna duša ima tako kratak život'

nora
Foto: Facebook/Nora Hall, Miracle Baby
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mala Nora s četiri mjeseca pretrpjela je težak moždani udar koji joj je nepovratno oštetio mozak. Nakon toga otkriveno je da je rođena s rijetkom i neizlječivom bolešću. Roditelji su odlučili isključiti aparate i uz malu Noru su bili i obiteljski baseti kad je udahnula zadnji dah

Nora Hall je sa samo četiri mjeseca pretrpjela moždani udar koji joj je oštetio obje strane mozga i živčani sustav. Nakon moždanog udara, otkriveno je da je Nora rođena s plućnom hipertenzijom, rijetkom i neizlječivom bolešću. Roditelji Mary i John Hall četiri tjedna tražili su dječjeg kardiologa. Nora je bila u bolnici u medicinski induciranoj komi na aparatima za preživljavanje. Nije mogla sama disati i nakon mjesec dana, mozak joj se smanjio na polovinu svoje veličine. Liječnici su zaključili da ne mogu ništa više napraviti i roditelji male Nore odlučili su se da će isključiti aparate

Morali smo odlučiti kako će naše dijete umrijeti

Zahvaljujući susretljivosti liječnika, u Dječjoj bolnici Minneapolis uz Noru su cijelo vrijeme ležali obiteljski psi baseti. Kad je došlo vrijeme za otpratiti hrabru, malu Noru osmogodišnji baseti bili su uz nju. Nora je udahnula svoj posljednji dah u utorak oko 15.45. Roditelji su se oprostili od svoje djevojčice srcedrapajućom poruku na Facebooku.

"Zbogom djevojčice. Puno te volimo, tako jako puno. Riječima nikad nećemo moći opisati koliko nam nedostaješ. Jako nam je žao zbog svega kroz što si trebala proći i učinili bi sve da smo te mogli spasiti. Nije pravedno da tako prekrasna, divna duša kao ti ima tako kratak život. Sretni smo jer si izabrala nas za svoju mamu i tatu i čvrsto se držimo za puno, puno predivnih uspomena  s tobom. Ostavila si rupu Nora-veličine u našim srcima koja nikad neće biti ispunjena i nikad, ikad te nećemo zaboraviti. Volimo te, kikiriki naš. Sad odmaraj i čuvaj nas dok ponovno ne budemo skupa i čujemo tvoj smijeh, zagrlimo te, poljubimo te i ponovno te primimo u naručje." 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.