Trudnoća Porođaj 16. lipnja 2017.

Mama nakon gubitka bebe: 'Cijeli moj svijet je srušen'

Foto: Facebook/Emma Fairbairn
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bez obzira koliko se trudimo kako bismo zaštitile naše nerođene bebe, neke su stvari u životu izvan naše kontrole. Nitko to ne zna bolje od majke koja je nedavno izgubila dijete te podijelila priču o gubitku na društvenoj mreži

Emma Fairbairn bila je šest mjeseci trudna kada je doživjela tešku prometnu nesreću nakon što je odradila 24-satnu smjenu na poslu, u domu za odrasle s poteškoćama u učenju.

Isprva je mislila da njezin nerođeni sin nije ozlijeđen, jer je osjećala njegove pokrete na putu za bolnicu. "Mora da me netko pazio danas! Ne mogu se prestati čuditi u kakvom je lošem stanju moj automobil završio. Sva sreća da je moja beba dobro", rekla je tada nakon pregleda. 

No, te noći u bolnici, liječnici su ustanovili da više nema otkucaja srca kod bebe."Njegovo sićušno tijelo nije moglo podnijeti stres i bol nakon strašnog sudara i nije bilo ničeg što sam mogla učiniti kako bih ga spasila", napisala je.  Nakon što je porodila mrtvorođenče, Emma je podijelila jednu od svojih slika s ultrazvuka.

mama beba spava Možda te zanima... Ja sam majka dvoje djece: jedno spava na nebu, a drugo na meni Beba

"Iskustvo poroda bilo je strašno. Moje glavne ozljede nesreće bile su oko trbuha i kukova i zbog toga je porođaj bio još strašniji i bolniji." Najteža stvar bila je što je znala da neće čuti plač nakon poroda. "Cijeli moj svijet je srušen. Toliko sam toga planirala za nas dvoje", dalje je opisala

tužna žena Možda te zanima... Kako se osjećaju mame anđela? Trudnoća

Ova hrabra majka provela je dva dana sa svojim sinom nakon poroda i nastavila je dijeliti fotografije svog djeteta, govoreći kako ga nikad neće zaboraviti. "Prisjećam se kako se je uvijek micao tijekom ultrazvuka i kako me je 'udarao' kad sam noću pokušavala zaspati. Zvala sam ga svojim malim majmunčićem. Kao da je već imao svoju malu osobnost."

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.