Trudnoća Liječenje neplodnosti 25. studenoga 2019.

Emotivan video podrške ženama koje se bore s neplodnošću: 'Niste same!'

Foto: Google/Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Sedam godina je Majčin dan za mene bio najgori dan u godini. Željela sam biti mama, ali imao sam poteškoća postati njome', jedna je od emotivnih poruka žena iz videa koji je objavio Google na temelju najčešćih pretraga

Preko sedam milijuna žena u Americi bori se s neplodnošću, a borba ponekad vodi do osjećaja izoliranosti.

Upravo zato, Googleov novi video "Becoming Mom" donosi tako snažnu poruku. U videu su prikazane web pretrage potaknute iza osjećaja anksioznosti, vlog klipovi i kalendari prepuni zakazanih doktorskih posjeta koji prikazuju stvarnost života žena koje se bore s neplodnošću.

"Sedam godina je Majčin dan za mene bio najgori dan u godini. Osjećala sam se kao da mi je to izvan dosega, ali komercijalizam i društvo su bili tu da me podsjete da od toga ne mogu pobjeći. Željela sam biti mama, ali imao sam poteškoća postati njome", rekla je Candace Wohl koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u borbi s neplodnošću.

Možda te zanima... 'Vrijedno čekanja': Dirljiva posveta svima koji se bore s neplodnošću Trudnoća

Ona i njezin suprug odlučili su iskoristiti svoj glas i podizati svijest o neplodnosti. Upravo zato Google je odabrao baš nju kako bi podijelio svoju poruku i dao podršku svim ženama koje se bore s neplodnošću.

Možda te zanima... Snažne fotografije pokazuju patnju iza borbe s neplodnošću Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.