Trudnoća Liječenje neplodnosti 14. ožujka 2017.

Emotivno: Mama osjetila pokrete blizanki u trbuhu surogat majke

huggies
Foto: Huggies
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sharde Lamneck oduvijek je željela biti majka. To je bio san od kojeg nije odustala ni kada joj je dijagnosticiran rak, ni kada je saznala da nikad neće moći roditi. Uz pomoć surogat majke Sharde će ostvariti svoju najveću želju

Sharde Lamneck oduvijek je željela biti majka. To je bio san od kojeg nije odustala ni kada joj je dijagnosticiran rak, ni kada je saznala da nikad neće moći roditi. Bračni par Lamneck odlučio je uzeti surogat majku i sada očekuju blizance. Uz modernu tehnologiju Sharde može osjetiti pokrete svojih beba u trbuhu, a suze radosnice budućih roditelja rastopit će vam srce.

U dirljivom videu buduća mama je otkrila da je oduvijek željela biti trudna. "Uvijek sam zamišljala da ću biti trudna. Osjetiti pokrete bebe i jutarnje mučnine... osjetiti bebu u sebi i udarce", rekla je Sharde. Trudnica i buduća mama imaju na sebi pojaseve koji su spojeni na uređaje, a zatim obje žene istovremeno osjete pokrete beba u trbuhu. Budući roditelji i surogat majka na kraju su zaplakali od sreće.

pojas Možda te zanima... Budući tate osjetili pokrete bebe u trbuhu zahvaljujući novoj tehnologiji Trudnoća

"Ovo je bilo nešto za što sam vjerovala da nikad neću moći iskusiti kada smo se moj suprug i ja odlučili za surogat majčinstvo", rekla je Sharde za Fit Pregnancy. "Postoje neke stvari koje morate žrtvovati. Nisam znala da je ova tehnologija postoji - bilo je stvarno super imati pojas oko trbuha i osjetiti micanje svojih kćeri baš tog trenutka kad se to događa. To je sigurno nešto što ću uvijek pamtiti i cijeniti, sve je snimljeno i moći ću sve podijeliti s njima kada odrastu", dodala je.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.