Trudnoća Beba u trbuhu 25. travnja 2019.

Novi hit: Usporedi veličinu bebe u trbuhu s poznatim burgerom

Foto: Guliver
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Web stranica HowManyBigMacsIsMyBaby pravi je hit među trudnicama jer mogu usporediti koliko je velika njihova beba s popularnim Big Macom

Tijelo žene u trudnoći prolazi kroz nevjerojatne promjene, a bebe u trbuhu iz tjedna u tjedan brzo rastu. Tijekom razdoblja trudnoće, beba u trbuhu prolazi kroz mnoge morfološke promjene, a ponekad su veličina bebe i voća, odnosno povrća poprilično slične. Nismo sigurni zašto je tako zabavno uspoređivati bebu u trbuhu s određenim voćem i povrćem, ali zaista jest. 

Nakon voća i povrća, red je došao i na drugu hranu, ovaj put Big Mac

youtube Možda te zanima... Čudo života: Kako raste beba u trbuhu, od začeća do rođenja Trudnoća

Komičarka Nickey Winkelman otvorila je stranicu HowManyBigMacsIsMyBaby.com putem koje svaka buduća mama može upisati u kojem je tjednu trudnoće, a kalkulator će joj izračunati koliko je teška njena beba u usporedbi s Big Macom.

Stranica navodi da ni na koji način nije povezana s lancem restorana brze prehrane McDonald’som na čijem se meniju nalazi Big Mac, već je otvorena za zabavu i razbibrigu te “kako bi buduće majke veličinu bebe mogle usporediti s nečim drugim osim s keljom”.

Novi roditelji posebno su znatiželjni kada je u pitanju rast i razvoj bebe u trbuhu, a ovaj kalkulator će im biti super zabava.

Možda te zanima... Od zrna maka do lubenice: Veličina bebe po tjednima trudnoće Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.