Školarci Škola 28. kolovoza 2019.

Savjeti za školarce postali viralni: Ako vidiš nekoga da sjedi sam...

Foto: Facebook/Pragma
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Uoči početka školske godine, udruga Pragma objavila je savjete za djecu koja kreću u školu kako bi svima uljepšali ovaj važan dio djetinjstva

Početak školske godine sve je bliži, a udruga Pragma objavila je na Facebooku zanimljive savjete za naše školarce kako bi im uljepšala ovaj važan dio godine.

Djeci koja u rujnu kreću u školu iz Pragme savjetuju da slobodno pristupe vršnjacima koji sjede sami, često se odvajaju od drugih za vrijeme odmora, ne žele se družiti s drugima, sramežljivi su, misle da nisu dovoljno “cool” ili ih drugi zadirkuju, vrijeđaju ili čak zlostavljaju.

škola, mama, dijete Možda te zanima... Mama, ne mogu u školu, boli me trbuh Školarci

"Reci bok! Nasmiješi im se. Sjedni s njima za vrijeme ručka ili odmora. Pitaj ih za mišljenje. Uključi ih u igru ili bilo koju aktivnost. Pozovi ih u park. Upoznaj ih sa svojim prijateljima", piše na viralnom popisu koji je podijeljen više od 4000 puta.

Objava je namijenjena djeci, a iz Pragme mole roditelje, bake, djedove, prijatelje, susjede, rođake, učitelje da proslijede ove savjete svim našim školarcima kako bi im početak školske godine učinili lijepim.

Možda te zanima... Nasilje među djecom češće je nego što mislimo i dolazi u raznim oblicima Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.