Školarci Razvoj od 7. do 14. godine 12. travnja 2018.

3 mita zbog kojih roditelji bullying ne shvaćaju ozbiljno

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Socijalna psihologinja Jelena Stanković u videu razbija tri najčešća mita o bullyingu među djecom u koja roditelji često vjeruju: 1. normalno je da se djeca svađaju, 2. bullying je samo fizičko nasilje, 3. roditelji se ne bi trebali miješati. Poslušajte zašto je ova tema važna i kako pomoći djetetu

Kako pomoći djetetu da osjeti svoju moć? Kako pomoći djetetu da se “odledi” i zauzme za sebe? Kako pomoći djetetu da osjeti svoju moć? Kako ohrabriti dijete da postavi granicu? Kako pomoći djetetu da hrani svoj osjećaj osobne vrijednosti?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovorit će na predavanju i radionici "Bullying u dječjem svijetu", u utorak, 17. travnja od 18 do 21.15 sati u Centru Prirodno roditeljstvo na Slavonskoj aveniji 3, u Zagrebu. Predavanje i radionicu vodit će socijalna psihologinja Jelena Stanković, uz pomoć terapeutkinje Ree Giaschi Kichl. Pridružite se kako biste dobili dragocjene informacije i uvide, koji će vam pomoći da pomognete vašoj djeci. 

Što se događa u tijelu djeteta koje trpi bullying?

Kako biste saznali nešto više o predavanju i radionici posjetite stranice Centra Prirodno roditeljstvo. Kako biste rezervirali svoje mjesto i dobili sve dodatne informacije možete pisati na mail na info@prirodnoroditeljstvo.com. Cijena predavanja i radionice za jednu osobu iznosi 200 kuna, dok cijena za roditeljski par iznosi 300 kuna.

dijete računalo Možda te zanima... Kako prepoznati cyberbullying? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.