Kobasice i kiseli kupus klasik su koji se savršeno uklapa u hladnije dane. Ponudite vašim mališanima tradicionalno i ukusno jelo
Sastojci:
- 4 krumpira
- 4 kobasice
- 400 grama kiselog kupusa
- sol
- svježe mljeveni papar
- maslinovo ulje
- suncokretovo ulje
Priprema:
1. Pećnicu zagrijte na 200°C. Krumpire operite i prerežite na pola, polovice krumpira posložite na lim za pečenje, posolite, popaprite i posipajte maslinovim uljem. Pecite u pećnici 30-45 min. Trikovi za još bolju pripremu mesa u pećnici
2 Kiseli kupus isperite u vodi ako je preslan.
3. Na dvije žlice ulja pirjajte 15-tak minuta kiseli kupus. Kobasice ispecite na tavi i poslužite s pečenim krumpirom i pirjanim kiselim kupusom.
Potražite još finih recepata na portalu Gastro.hr