Roditelji Zanimljivosti 22. ožujka 2016.

Video koji će vas ostaviti u suzama

grover obitelj
Foto: Facebook/Jennifer Murrow Grover
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Snimka dvojice dječaka koji na aerodromu trče u zagrljaj roditeljima, skriva prekrasnu priču. Joseph i Branson, nakon duge četiri godine čekanja, napokon su ujedinjeni sa svojim posvojiteljima Jennifer i Jamesom

Jennifer Murrow Grover i njen suprug James 2012. započeli su proces posvajanja dvojice dječaka iz Demokratske Republike Kongo. Dok su čekali da SAD odobri vize za dječake, službenici Konga obustavili su posvajanje. 14-godišnji Joseph i 7-godišnji Bronson ostali su u sirotištu s malo hrane i bez tekuće vode. Obojica su dobila malariju. Sve se napokon razriješilo i prekrasna snimka s aerodroma u Salt Lake Cityju, gdje su ih nakon duge četiri godine dočekali Jennifer i James, postala je viralni hit.

U samo godinu dana par je dobio šestero djece!

Ovi nevjerojatni supružnici, imaju četvero biološke djece: Emily (19), Brianne (17), Joshua (16) i Jeffrey (12). Posvojili su i 14-godišnju Lauren iz Kazahstana i 12-godišnjeg Michaela iz Kine, kao i Jacoba, koji je preminuo 2013.  

"Očekivali smo da će se Joseph i Bronson teško prilagoditi zbog svoje dobi, ali i velike razlike u uvjetima života. Ugodno smo se iznenadili. Povezali su se s ostalom djecom bez problema. Uče voziti bicikl i jako su uzbuđeni. Joseph stalno viče: Učim! Učim", rekla je majka Jennifer za Us Weekly.

Snimka dječaka kako trče u zagrljaj roditeljima dosad je pogledana više od 5 milijuna puta, a prekrasna priča o ovoj velikoj obitelji dirnula je srca ljudi diljem svijeta.

In 2012 (yes, you read that correctly...2012), we started the adoption process to bring home our two precious sons from the Democratic Republic of Congo. March 1, 2016 11:45pm...

Posted by Jennifer Murrow Grover on Thursday, 3 March 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.